Badeværelse


Ken Skovby VVS er din lokale VVS’er i Østjylland. Vi laver alle slags løsninger inden for bad og bryggers. Vi har speciale i badeværelser, og er din uvildige håndværker, når du skal renovere eller ombygge. Vi har alle kvalitetsmaterialerne og den håndværkmæssige know-how til at skabe lige præcist dit drømmebadeværelse. Som VVS håndværker går vi kun ind for kvalitet og tillid. Kvaliteten får du af vores dygtige medarbejdere, både i form af rådgivning, vejledning og godt dansk håndværk. Vi skal skabe tillid mellem os, da du skal stole på, at vi kan skabe lige præcist det, du ønsker. Du vil allerede når du kontakter os, omkring dit nye badeværelse, mærke en professionel tilgang til dit projekt. Vi tager alle henvendelser seriøst, og når du fra start, får kvalitets rådgivning fra uddannet personale ved du, at vi er det rette valg.

Når vi tager et projekt, vil vi rigtig gerne være med helt fra start. Være med til udviklingen af jeres drømme badeværelse igennem en masse inspiration og idéer. Vi vil stå ved siden af jer, som en solid søjle fyldt med erfaring, inspiration og professionalisme, så I altid føler jer trygge. Når vi sammen har fundet ud af hvad projektet består af, skal du egentligt bare læne dig tilbage og vente. Derfra står vi fra alt, lige fra levering til montering.

Vi udfører 

Ved Ken Skovby VVS udfører vi alt indenfor bryggers og badeværelsesløsninger. Om du enten bare skal have fikset din løbende vandhane, til store gennemgribende renoveringer. Så er vi altid dit lokale valg. Herunder kan du se, hvad vi udfører hyppigst.

  • Nyt badeværelse - Totalløsninger

  • Renovering af badeværelse

  • Vandinstallationer

  • Reparation og udskiftning

Alt dette indeholder stort set alt, hvad du kan komme i tanke om. Hvis du havde tænkt på noget, som ikke står på listen, skal du være mere end velkommen til at kontakte os alligevel, for at høre mere. Vi har helt sikkert løsningen for dig alligevel, da vi har en rigtig bred erfaring.

Lige meget hvad arbejde vi udfører, kan du altid forvente top kvalitet og uddannet håndkraft. Dog er disse 4 områder nogle ting, som vi har rigtig mange års erfaring inden for. Vi kender derfor til alle slags installation, små detaljer, eller hvad der enten ønskes af et bryggers eller badeværelse.

 

Din totalløsning - til aftalt tid og pris

Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg er vores lokalområde, men vi kører gerne længere ud. Vi kigger gerne forbi dig.

 

Bliv klogere på et nyt badværelse – læs mere om: