Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner

BAD OG BADEVÆRELSER

Ken Skovby VVS er din lokale VVS’er i Østjylland. Vi laver alle slags løsninger inden for bad og bryggers. Vi har speciale i badeværelser, og er din uvildige håndværker, når du skal renovere eller ombygge. Vi har alle kvalitetsmaterialerne og den håndværksmæssige knowhow til at skabe lige præcist dit drømmebadeværelse. Som VVS-håndværker går vi kun ind for kvalitet og tillid. Kvaliteten får du af vores dygtige medarbejdere, både i form af rådgivning, vejledning og godt dansk håndværk. Vi skal skabe tillid mellem os, da du skal stole på, at vi kan skabe lige præcist det, du ønsker. Du vil allerede når du kontakter os, omkring dit nye badeværelse, mærke en professionel tilgang til dit projekt. Vi tager alle henvendelser seriøst, og når du fra start, får kvalitets rådgivning fra uddannet personale ved du, at vi er det rette valg. For os er det en kernesag, at kunne levere den bedst mulige service, og vi forlader aldrig en arbejdsplads før vi er 100% tilfredse med resultatet.

Når vi tager et projekt, vil vi rigtig gerne være med helt fra start. Være med til udviklingen af jeres drømmebadeværelse igennem en masse inspiration og idéer. Vi vil stå ved siden af jer, som en solid søjle fyldt med erfaring, inspiration og professionalisme, så I altid føler jer trygge. Når vi sammen har fundet ud af hvad projektet består af, skal du egentligt bare læne dig tilbage og vente. Derfra står vi for alt, lige fra levering til montering.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Vi udfører

Ved Ken Skovby VVS udfører vi alt indenfor bryggers og badeværelsesløsninger. Om du enten bare skal have fikset din løbende vandhane, til store gennemgribende renoveringer. Så er vi altid dit lokale valg. Herunder kan du se, hvad vi udfører hyppigst.

 • Nyt badeværelse – Totalløsninger
 • Renovering af badeværelse
 • Vandinstallationer
 • Reparation og udskiftning

Alt dette indeholder stort set alt, hvad du kan komme i tanke om. Hvis du havde tænkt på noget, som ikke står på listen, skal du være mere end velkommen til at kontakte os alligevel, for at høre mere. Vi har helt sikkert løsningen for dig alligevel, da vi har en rigtig bred erfaring.

Lige meget hvad arbejde vi udfører, kan du altid forvente topkvalitet og uddannet håndkraft. Dog er disse 4 områder nogle ting, som vi har rigtig mange års erfaring inden for. Vi kender derfor til alle slags installation, små detaljer, eller hvad der enten ønskes af et bryggers eller badeværelse. Vores kompetente og dygtige medarbejdere står klar til, at hjælpe dig med et hvilket som helst problem.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Din totalløsning – til aftalt tid og pris

Som nævnt tidligere står vi gerne for alt i forbindelse med projektet. Det er lige fra levering, til montering og efterfølgende oprydning. Det er hvad vi kalder en totalløsning. Det er den løsning, som vi anbefaler alle vores kunder, da den sikrer kunden den bedst mulige service fra start til slut. Når vi sørger for koordineringen mellem levering af materialer, og de nødvendige håndværkere, så kan vi garantere at vi kan arbejder sammen med partnere, som har samme høje ambitionsniveau som os. Derfor kan du med en totalløsning trygt læne dig tilbage og overlade arbejdet til os. Vi sikrer dig at arbejdet bliver udført i førsteklasses kvalitet.

Vores lokalområder er: Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg, men vi kører gerne længere ud. Men vi kører gerne længere ud, så tøv ikke med at tage kontakt, og så finder vi ud af det sammen.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser - Unidrain skraber

Bliv klogere på et nyt badeværelse – læs mere om:

Herunder finder du links til undersider, som er relevante ift. Overvejelserne omkring et nyt badeværelse. Her kan du indledningsvis læse lidt om vores forskellige servicer, og hvad vi ellers kan gøre for dig. Når du er færdig, eller hvis du allerede nu sidder med spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer