nyt badeværelse

Hos Bedre Bad Odder brænder vi for VVS i topklasse på dit badeværelse

Drømmer du om at lave nyt badeværelse, eller skal dit eksistrerende bademiljø have et løft? Så kontakt Bedre Bad Odder og få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse. Vi bistår dig i hele processen og styrer også arbejdsprocessen af og booker selv håndværkere ind, så du ikke skal tænke på den del.

Badeværelser er vores speciale, og opgaverne favner bredt:

  • Nyt badeværelse - fra start til klar til brug
  • Vandinstallation i alle afskygninger
  • Repararioner
  • Udskiftning
  • Renovering helt eller delsvist  

Nyt badeværelse - en totalløsning

Vi lytter til dine ønsker og tager samtidig rummets størrelse og karakter i betragtning, når vi udfører totalløsninger, så ønsker og fysiske rammer forenes. Vi står for design og indretning i tæt samarbejde med dig, så du kan fortælle os om dine ønsker og behov for dit nye badeværelse.

Det er din vision og dit bademiljø, det handler om. Du slipper for at tænke på det efterfølgende forløb. Vi styrer entreprisen og koordinerer insatsen fra eventuelt murer, elektriker, maler med mere. Vi sørger for, at arbejdet sker i den rigtige rækkefølge og at det udføres korrekt første gang! Vi leverer og installerer elementer og komponenter.

Bedre Bad Odder - Ken Skovby VVS - er også din samarbejdspartner, hvis dit badeværelse har brug for delsvis renovation, reparation eller udskiftning af enkelte dele.

Ring til Ken Skovby VVS, vi har mange referencer på flotte badeværelser i blandt Odder, Hundslund, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg og omegn. 

Bliv klogere på et nyt badeværelse – læs mere om: