Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Vi skaber nye badeværelser i Odder

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Få et badeværelse i topklasse

Drømmer du om nyt badeværelse, eller skal dit eksisterende bademiljø renoveres? Så kontakt Ken Skovby i Odder og få et uforpligtende tilbud på en samlet løsning til dit nye badeværelse. Vi bistår dig i hele processen og styrer arbejdsprocessen med sikker hånd. Vi booker selv håndværkere ind, så du ikke skal tænke på den del. Vores mål er at gøre det nemt og trygt for dig at få lige præcis det badeværelse, du ønsker dig.

Badeværelser er vores speciale, og opgaverne favner bredt:

 • Opførelse af nyt badeværelse
 • Vandinstallation i alle afskygninger
 • Reparationer på badeværelset
 • Udskiftning af badeværelsesinstallationer
 • Renovering af badeværelset (både delrenovering og komplet renovation)
 • Gratis gennemgang af dit nuværende badeværelse
Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_service-vejledning-rådgivning

God råd til badeværelset fra Bedre Bad Odder

Når det kommer til badeværelser er mulighederne uendelige. Badeværelser kan formes på et væld af forskellige måder, alt efter husets opbygning. Har du f.eks. plads til det, så kan ovenlysvinduer over brusekabinen være et fantastisk touch til badeværelsets overordnede stil.

Måske har du lyst til et stort vandfalds brusehoved i en tilsvarende rummelig brusekabine, hvor du har masser af plads til at slappe af. Alternativt bor du måske i en mindre lejlighed, hvor det er vigtigt at badeværelset udnytter hver eneste ledig kvadratmeter til fulde. Her kender vi til mange smarte løsninger, som kan få selv det mindste badeværelse til at føltes stort og rummeligt. Uanset din bolig situation, dine ønsker og dine behov, så kan Bedre Bad – Bedre Energi Odder hjælpe dig. Vi tror på at den indledende samtale, og planlægningsprocessen er utroligt vigtige. Det er her, hvor vi kan få fuld forståelse for hvad netop du og din familie har brug for. Vi er altid klar til at lytte til dine behov, og sammen skaber vi dit drømmebadeværelse!

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Renovering af badeværelse – billigt og nemt

En renovering af det gamle og slidte badeværelse, kan i første omgang godt være en stor investering. Der er ingen vej uden om, at det koster penge at få renoveret sit gamle badeværelse. Men der er også betydelige summer at spare ved at skifte de gamle rendende armaturer, og ineffektive vandsparesystemer ud med nye og moderne modeller. Et løbende toilet, eller en vandhane der løber efter lukning, kan koste dig betydelige summer på vandregningen hvert eneste år. Når du henvender dig til Bedre Bad – Bedre Energi Odder, kan du være sikker på at vi kun installerer nye og effektive modeller. Vores toiletter er ekstra vandbesparende, og sikrer dig det optimale udbytte og et minimum af spild. Det samme gør sig gældende for vores andre badelementer. Er du ude i en totalrenovation, så sikrer vi dig optimal isolering, som holder energien i systemet, og samtidigt giver badeværelset den nødvendige ventilation. Udover at en modernisering af badeværelset er sundt for din økonomi, så kan du også klappe dig selv på skulderen, og vide at din bolig gør det bedste for klimaet. Mindre spildenergi betyder mindre CO2 udledning, hvilket er godt for os alle sammen. Skal badeværelset renoveres, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Totalløsning – Den nemmeste vej til et nyt badeværelse

Vi lytter til dine ønsker og tager samtidig rummets størrelse og karakter i betragtning, når vi udfører totalløsninger, så ønsker og fysiske rammer forenes, til et smart badeværelse. Vi står for design og indretning i tæt samarbejde med dig, så du kan fortælle os om dine ønsker og behov for dit nye badeværelse. Vi står også for alt det praktiske i forbindelse med istandsættelse af badeværelset og lignende. Vi sørger desuden for, at de korrekte håndværkere bliver hyret ind til opgaven, hvis dette altså er en del af den løsning vi har aftalt.

Det er din vision og dit bademiljø, det handler om. Du slipper for at tænke på det efterfølgende forløb. Vi styrer entreprisen og koordinerer indsatsen fra eventuelt murer, elektriker, maler med mere. Vi sørger for, at arbejdet sker i den rigtige rækkefølge og at det udføres korrekt første gang! Vi leverer og installerer elementer og komponenter. Dette er hvad vi kalder en totalløsning. Vi tror fuldt og fast på, at dette er det bedste og billigste alternativ for vores kunder. Det tillader os, at sikre kunden den absolut højeste kvalitet og service i alle aspekter af projektet.

Bedre Bad Odder – Ken Skovby VVS – er også din samarbejdspartner, hvis dit badeværelse har brug for delvis renovation, reparation eller udskiftning af enkelte badelementer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Skal vi se på dit badeværelse i Odder eller omegn?

Hvis du vil realisere badeværelsesdrømmen, så kan du starte med et gratis badtjek her – det er et helt uforpligtende tilbud til dit bademiljø. Du kan også ringe til Ken Skovby VVS, vi har mange referencer på flotte badeværelser iblandt Odder, Hundslund, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg og omegn.

Læs mere om badeværelser her:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer