Bedre Bad - Bedre Energi 

Kæden har eksisteret i 30 år og består af mere end 55 forretninger, hvilket betyder at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Dine krav og dine drømme 

Hos Bedre Bad Odder – Ken Skovby VVS ser vi det som vores fornemste opgave at sørge for at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav.

  • For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave.
  • For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers.

Vi hjælper dig med

Vi har specialistviden og løser alle former for VVS opgaver. Vi har særligt fokus på:

Stram styring af dit projekt

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad - Bedre Energi sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver – for vi styrer hele processen. Vi sælger ikke produkter, vi sælger løsninger. 

Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet. Det har vi hos Bedre Bad Odder erfaret er en god løsning for vores kunder.

Førende leverandører sikrer kvalitetsløsninger

Hos Bedre Bad – Bedre Energi arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og –løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk. Dette er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye badmiljø eller bryggers.

Vi vil gerne tale med dig

Skal du have nyt badeværelse, eller skal dit badeværelse fornys? Få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit badeværelse. Har du spørgsmål om varmekilder f. eks. fjernvarme, varmepumpe eller gulvvarme?

Vi ligger tæt på dig i Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Skanderborg og Solbjerg.