Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Vi laver totalløsninger i samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi

Kæden har eksisteret i 30 år og består af mere end 55 forretninger, hvilket betyder at vi dækker hele Danmark i vores arbejde med at gøre drømmen om et nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Dine krav og dine drømme

Hos Bedre Bad Odder – Ken Skovby VVS ser vi det som vores fornemste opgave at sørge for at resultatet lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme – og det stiller store krav.

 • For det første stiller det krav til vores faglighed og professionelle tilgang til hver eneste opgave.
 • For det andet stiller det krav til konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers.

Derfor kan du altid være sikker på, at du modtager kvalitetsarbejde når du handler med Bedre Bad – Bedre Energi Odder. Vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig sikkert i mål. Vi leverer kun produkter fra kvalitetsforhandlere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Vi hjælper dig med

Vi har specialistviden og løser alle former for VVS opgaver. Vi har særligt fokus på:

Gennem vores medlemskab i Bedre Bad – Bedre Energi kæden har vi adgang til vidensdeling og sparring med 55 andre VVS’er. Det gør at vi altid er opdaterede omkring den nyeste viden inden for VVS og energiløsninger. Dette er vores garanti til kunden, for at vi altid leverer den bedst mulige løsning.

Stram styring af dit projekt

For mange privatpersoner er renoverings- eller byggeprojekter ressourcekrævende projekter. Derfor påtager Bedre Bad – Bedre Energi sig den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering eller en mindre modernisering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om i hvilken rækkefølge murer, tømrer, elektriker, maler og VVS-installatør skal udføre deres opgaver – for vi styrer hele processen. Vi sælger ikke produkter, vi sælger løsninger.

Du har én og samme kontaktperson under hele forløbet. Det har vi hos Bedre Bad Odder erfaret er en god løsning for vores kunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - montering af vandhane

Førende leverandører sikrer kvalitetsløsninger

Hos Bedre Bad – Bedre Energi arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter og –løsninger til bad og bryggers. Det betyder, at materialer og teknik matcher godt og gennemført håndværk. Dette er afgørende for levetiden og funktionaliteten af dit nye badmiljø eller bryggers.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi vil gerne tale med dig

Står du med en relevant problemstilling, og mangler du en kompetent og ærlig samarbejdspartner? Så tøv endelig ikke med, at kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Odder allerede i dag. Vi er din lokale og ærlige VVS’er. Vi står klar til at hjælpe med både diverse VVS-opgaver og en lang række energiopgaver. Uanset om du skal have renoveret badeværelses, have et helt nyt badeværelse, eller du overvejer om alternativ energi måske er vejen frem for din husstand, så kan vi rådgive om og udføre projektet for dig. Vi svarer meget gerne på spørgsmål omkring diverse varmekilder, såsom: Fjernvarme, varmepumper eller gulvvarme. Har du spørgsmål til emner, som du ikke umiddelbart kan finde her på siden, så kontakt os alligevel. Vi kan højest sandsynligt hjælpe dig uanset hvad, eller så ved vi hvem der kan. Gennem vores medlemskab i Bedre Bad – Bedre Energi kæden, har vi som sagt adgang til et stort netværk af dygtige kollegaer. Kæden vægter vidensdeling og sparring højt, hvilket betyder, at vi hurtigt kan fremskaffe den nødvendige viden, som skal til for at udføre dit projekt til et 12-tal.

Du kan enten kontakte os ved at klikke herunder, og sende os en forespørgsel. Alternativt er du meget velkommen til at komme ned forbi butikken i Odder. Her står vores dygtige medarbejdere altid klar, og kan svare på de fleste spørgsmål.

Vi ligger tæt på dig i Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Skanderborg og Solbjerg. Ligger du længere væk, så kontakt os alligevel. Vi er ikke blege for en lille køretur.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer