Galleri - Få Inspiration til badeværelset her

Ønsker du også det helt personlige badeværelse – udført i et design og med funktionaliteter lige efter dit hoved, så tag Bedre Bad Odder – Ken Skovby med som partner. For vi giver dig muligheden for at skabe det individuelle badeværelse – se bare herunder, hvor vi viser et udpluk af nogle af vores løsninger. Dit bademiljø er vigtigt og meget personligt. Nyt badeværelse eller fornyelse af dit eksisterende badeværelse? Lad dig inspirere i galleriet.

Se også andre badløsninger, som Bedre Bad forhandlere over hele landet har udført og lad dig inspirere - flere gallerier klik her

Planlægningsfasen er vigtig

Uanset om du er ved at bygge nyt hus, og er nået til planlægningen af badeværelset, eller du sidder med en renovation af det gamle, så er planlægningsfasen det første og vigtigste skridt. Der er mange forskellige faktorer, som skal medregnes når det kommer til opførelsen af et nyt badeværelse. Udover de basale faktorer, som badeværelsets størrelse og beliggenhed, så skal du også overveje hvilke funktionaliteter og design du søger. Hos Bedre Bad Odder - Ken Skovby kan vi udforme badeværelset præcist, som du ønsker det inden for de rettelinjer og ønsker du giver os. Et badeværelse som matcher husstandens personlige stil og krav til funktionaliteter og komfort, er med til at øge levestandarden og velfærden i hjemmet. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid, og grundigt undersøger hvilke elementer dit badeværelse skal indeholde. Vi har her på siden lagt nogle indledningsvise billeder op, og du kan finde yderligere inspiration på Bedre Bads hovedside. Hvis du har brug for en professionel sparringspartner til denne kritiske fase, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står til rådighed, og giver gerne en hånd med i planlægnings- og inspirationsfasen. Vi har efterhånden installeret en god portion badeværelser, og har derfor nogle gode tips og råd til indretning og funktionalitet. Samtidigt har vi også set og bygget badeværelser i et væld af forskellige stilarter, og er derfor kvalificerede rådgivere inden for dette felt.

Badeværelset fra start til slut

Her hos Bedre Bad – Bedre Energi Odder forstår vi vigtigheden af et personligt badeværelse. Når det kommer til opførelsen eller renovationen, så er vi overbeviste om, at vi kan levere den absolut bedste service. Vores fokus er altid på kundens behov, og vi arbejder kun med materialer i højeste kvalitet. Det er uanset om vi taler toiletter, brusekabiner, armaturer eller klinker til gulvet. Vores kendetegn er høj kvalitet, og vi går aldrig ned på udstyret til at udføre det. Af selv samme årsag kan du være helt sikker på, at vi aldrig forlader et byggeprojekt før arbejdet er 100% færdig, og kunden er tilfreds med resultatet.

For at kunne sikre vores kunder denne høje kvalitet og serviceniveau, arbejder vi med et koncept som vi kalder totalløsningen. En totalløsning betyder, at vi overtager alle aspekter i forbindelse med udførelsen af projektet. Vi sikrer at leveringen af materialer ankommer til rette tid og sted. Vi koordinerer logistikken mellem de forskellige håndværkere, som skal bruges til at fuldføre projektet. På denne måde kan vi sikre os, at der kun anvendes materialer i højkvalitet, og at de nødvendige samarbejdspartnere er screenet, og derfor besidder den samme høje arbejdsmoral og sans for kvalitet som os. Totalløsningen betyder også, at når du handler med os, og det gælder i et hvilket som helst sammenhæng, så modtager du en samlet pris. Denne pris indeholder altså alt lige fra levering og montering, til oprydning efter det færdige projekt. På denne måde er vi helt igennem transparente i vores prissætning, og du kan som kunne bedre forholde dig til prisen. Med andre ord, så vil du aldrig opleve skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, når du samarbejder med Bedre Bad - Bedre Energi Odder.

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Sammen skaber vi dit drømmebadeværelse.

Bliv klogere på et nyt badeværelse – læs mere om:

Herunder finder du links til vores andre sider, som relaterer sig til badeværelset. Her kan du finde inspiration til dit eget bad. Der er flere forskellige måder inspirationen kan spire. Her er en i hvert fald en oplagt måde.