Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse

 

 

 

Hos Ken Skov VVS - Bedre Bad i Odder tilbyder vi gerne et gratis og uforpligtende badtjek. Et badtjek hos os er en gennemgribende gennemgang af dit badeværelse. Du får en uddannet medarbejder ud, som sammen med dig vil gennemgå badeværelset fra top til tå, samt rådgive dig omkring dine muligheder. Selvom badtjekket både er gratis og ganske uforpligtende tager vi det stadig meget seriøst.

Badtjekket kan bruges til få professionel rådgivning og vejledning omkring jeres muligheder, så I fremover ved hvad der for eksempel er muligt for jer. Den vejledning I får, er selvfølgelig baseret ud fra, hvad I godt kan tænker jer. Det vil sige, at vi selvfølgelig ikke vejleder omkring et badekar, når I ikke ønsker jer dette. Tjekket er sådan set helt op til jer, og en service vi gerne vil levere til potentielle kunder. Så medarbejderen er jeres for en tid, til at få så meget information som muligt.

I et badtjek er meget oplagt at kigge på muligheder som:

  • Udvidelse

  • Omlægning

  • Totalrenovering

Ikke at badtjekket kun skal omhandle dette, da disse 3 ting er bare oplagte ting at snakke om. Tjekket kan være alt fra omlægning af nye rør i badeværelset, til at I gerne vil have installeret ekstra funktioner i badet. Vi vejleder jer blot i jeres muligheder inden for, hvad I ønsker.

Når I får et tjek, vil det være nemmest for både jer og os, hvis I har haft nogle tanker på forhånd, om hvad I kræver af jeres badeværelse. Skal det laves om på grund af alderdom, eller udvides fordi der snart kommer en baby? Ud fra lidt viden, kan vi præcisere vores rådgivning, så den bliver mere konkret for jer. Ikke at, hvis I ingen idé har, er I stadig velkommen til at kontakte os. Nogle gange kan det også bare være uoverkommeligt, og I lige mangler kickstartet for at se jeres muligheder, og mangler lidt inspiration fra en ekspert. Husk at badtjekket er fuldstændig gratis og ganske uforpligtende.

Ved at skrive alt jeres information ind i formularen herunder, vil i bestille et gratis og uforpligtende badtjek fra Ken Skovby VVS - jeres lokale Bedre Bad installatør.

 

BOOK et gratis badtjek her:

 

Jeres inspiration

Ken Skovby VVS vil gerne være jeres inspiration kilde, og her kan I nemt bruge badtjekket til at få det sidste med. Alle vores medarbejdere har lavet utallige løsninger, og har derfor en bred erfaring, samt set mange forskellige løsninger. Denne viden kan I bruge til at få den sidste inspiration til design og funktionalitet, før I bestemmer jer.

Det I skal have i hovedet, er nemlig at funktionaliteten skal passe til jeres hverdag, så I netop får det maksimale ud af jeres badeværelse. Alle disse funktioner kan være alt fra I gerne vil have et kalkfrit badeværelse, og her kræver det et blandingsbatteri. I kan læse mere om et kalkfrit badeværelse her, eller snakke med medarbejderen der møder jer ude ved jer. Der findes mange andre funktioner, og det er her det netop oplagt at spørge vores medarbejder ud og få lidt inspiration.