Badtjek - Bedre Bad - Bedre Energi

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Gratis Badtjek – starten på et nyt badeværelse

Hos Ken Skov VVS – Bedre Bad i Odder tilbyder vi et gratis og uforpligtende badtjek. Et badtjek hos os er en gennemgribende gennemgang af dit badeværelse. Du får en uddannet medarbejder ud, som sammen med dig vil gennemgå badeværelset fra top til tå, samt rådgive dig omkring dine muligheder. Selvom badtjekket både er gratis og ganske uforpligtende tager vi det stadig meget seriøst.

Badtjekket kan bruges til få professionel rådgivning og vejledning omkring jeres muligheder, så I fremover ved hvad der for eksempel er muligt for jer. Den vejledning I får, er selvfølgelig baseret ud fra, hvad I godt kan tænker jer. Det vil sige, at vi selvfølgelig ikke vejleder omkring et badekar, når I ikke ønsker jer dette. Tjekket er sådan set helt op til jer, og en service vi gerne vil levere til potentielle kunder. Så medarbejderen er jeres for en tid, til at få så meget information som muligt.

I et badtjek er meget oplagt at kigge på muligheder som:

 • Udvidelse

 • Omlægning

 • Totalrenovering

Ikke at badtjekket kun skal omhandle dette, da disse 3 ting er bare oplagte ting at snakke om. Tjekket kan være alt fra omlægning af nye rør i badeværelset, til at I gerne vil have installeret ekstra funktioner i badet. Vi vejleder jer blot i jeres muligheder inden for, hvad I ønsker.

Book et gratis Badtjek her:

Når I får et tjek, vil det være nemmest for både jer og os, hvis I har haft nogle tanker på forhånd, om hvad I kræver af jeres badeværelse. Skal det laves om på grund af alderdom, eller udvides fordi der snart kommer en baby? Ud fra lidt viden, kan vi præcisere vores rådgivning, så den bliver mere konkret for jer. Ikke at, hvis I ingen idé har, er I stadig velkommen til at kontakte os. Nogle gange kan det også bare være uoverkommeligt, og I lige mangler kickstartet for at se jeres muligheder, og mangler lidt inspiration fra en ekspert. Husk at badtjekket er fuldstændig gratis og ganske uforpligtende.

Ved at skrive alt jeres information ind i formularen herunder, vil i bestille et gratis og uforpligtende badtjek fra Ken Skovby VVS – jeres lokale Bedre Bad installatør.

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

  Badeværelset er et centralt rum i boligen

  Langt de fleste danskeres dagligdag starter og slutter med et besøg på badeværelset. Vi har alle vores personlige ritualer, som skal gennemføres før dagen rigtig startes og sluttes. Af denne årsag mener vi, at det er utrolig vigtigt at badeværelset tilpasses den enkelte husstands behov og forventninger. Nogle husstande er interesseret i et toilet med et væld af funktioner, som kan øge komforten og bekvemmeligheden på badeværelset. Andre skal blot bruge de mest basale funktioner på toilettet, og har det fint med et spartansk indrettet toilet. Uanset hvilken stil du er til, så kan du være ganske sikker på at Bedre Bad – Bedre Energi Odder kan skabe badeværelset fra dine drømme.

  Vi har mange års erfaring med renovationer og konstrueringer af personlige og flotte badeværelser. Uanset om du blot er i markedet for et generelt facelift til toilettet, eller vi taler totalrenovation, så har vi nogle ideer, og vi kan hjælpe dig frem til det bedste resultat. Når vi taler renovering af badeværelser, så er det ikke kun for funktionaliteten og æstetikken, at ændringer kan være nødvendige. Gamle og slidte badeværelser kan være store dræn på varme- og vandregningen, og skabe unødvendigt høje omkostninger. Ved at modernisere dit badeværelse kan du oftest tjene en del af investeringen hjem igen via reducerede årlige vand- og varme omkostninger. Vi anbefaler klart alle vores kunder at få udskiftet de gamle toiletter, armaturer og brusere med nye og vandbesparende modeller. Dette er ikke kun sundt for din økonomi, men gavner også miljøet, da det leder til mindre energispild.

  Jeres inspiration

  Ken Skovby VVS vil gerne være jeres inspiration kilde, og her kan I nemt bruge badtjekket til at få det sidste med. Alle vores medarbejdere har lavet utallige løsninger, og har derfor en bred erfaring, samt set mange forskellige løsninger. Denne viden kan I bruge til at få den sidste inspiration til design og funktionalitet, før I bestemmer jer.

  Det I skal have i hovedet, er nemlig at funktionaliteten skal passe til jeres hverdag, så I netop får det maksimale ud af jeres badeværelse. Alle disse funktioner kan være alt fra I gerne vil have et kalkfrit badeværelse, og her kræver det et blandingsbatteri. I kan læse mere om et kalkfrit badeværelse, eller snakke med medarbejderen der møder jer ude ved jer. Der findes mange andre funktioner, og det er her det netop oplagt at spørge vores medarbejder ud og få lidt inspiration.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 86 54 44 44
  kenskovby@gmail.com

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer