Få et kalkfrit badeværelse med BWT blødgøringsanlæg

I Danmark har vi et meget højt indhold af kalk i vores drikkevand. Det har gennem tiden medført en masse rengøringsbesvær og kostet danske husholdninger mange penge. Det behøves du heldigvis ikke døje med mere! Med et BWT Blødgøringsanlæg kan du komme alt kalk i vandet til livs. Anlægget gør vandet kalkfrit og derved også blødere. Det er til gavn for din hud, dine fliser, dine husholdningsmaskiner og dit generelle velfærd. Blødgøring anlægget er nu også blevet godkendt til koldt drikkevand i privatboligen, hvilket betyder at privatpersoner nu også kan slippe for kalk i boligen.

Fordelene ved et blødgøringsanlæg installeret i boligen:

 • En mærkbar blød, fløjlsagtig hud og smukt, skinnende hår
 • Dine hudpleje- og hårprodukter optages langt bedre, samtidig med at de holder længere.
 • Lækre bløde håndklæder og morgenkåber uden brug af skyllemiddel
 • Dine håndklæder og dit tøjs levetid forlænges, da kalk både slider og skader farver.
 • Du kan bruge din tid på andet end at fjerne kalk på fliser, vandhane, bruser, spejl og i toilettet.
 • Du sparer penge på rengøringsmidler, vaskepulver og sæbe
 • Dine installationer og apparater lever længere
 • Mindre energiforbrug

Undersøgelser viser følgende statistikker i forbindelse med anskaffelsen af et blødgøringsanlæg:

 • sparer man 50 % på forbruget af rengøringsmidler
 • mindsker man 50 % af forbruget af vaske- og skyllemiddel til tøjvask
 • sparer man 30 % af forbruget af hår- og bodyshampoo

Som du kan læse, er fordelene ved et BWT blødgøringsanlæg talrige og besparelserne herved er store. Udover at du rent økonomisk sparer betydelige summer, så sikrer du dig også et meget bedre helbred. Hvis dette ikke var nok, så er det også klimavenligt, da forbruget af kemikalier til kalkfjerner, hårprodukter og rengøringsmidler til vaskemaskinen drastisk nedsættes.

Godt for dig, din familie og miljøet!

Nu kan du faktisk komme kalken til livs med et blødgøringsanlæg. Så kan du bl.a. slippe for de mange kemikalier, bruge tid på at fjerne kalkrander i toilettet og rense brusehovedet for kalk. Og du vil opleve at din hud og hår bliver lækker blød, ligesom du også får blødere vasketøj, helt uden brug af skyllemiddel.

Og vidste du, at hvis du har meget kalk i vandet, bruger du mere energi, fordi dine installationer og apparater er kalket til. Dermed bruger du også flere kemikalier for at slippe af med kalken i form af kalkfjerner, sæbe, skyllemiddel mm. For slet ikke at tale om den tid du bruger på at fjerne kalken fra dine fliser og sanitet.

Kom godt i gang med BWT blødgøringsanlæg – leveret og monteret af din professionelle fagmand!

Køb BWT blødgøringsanlæg AQA Life eller AQA Basic til privatbolig. Effektiv vandbehandling anlæg, der fjerner kalken i varmt og koldt vand. Bedre Odder – Ken Skovby VVS tilbyder NU helt kalkfrit badeværelse – ring 86 54 44 44 for godt BWT tilbud, prisliste, service og vejledning.

Din lokale BWT forhandler nær dig....

Bestil og køb installation af BWT blødgøringsanlæg hos os – her er prisen inkl. levering og montering. Vi dækker området omkring Odder, Hundslund, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg og omegn.– så brug din lokale VVS fagmand fra Bedre Bad – Bedre Energi i Odder!

Når du bestiller dit BWT blødgøringsanlæg ved os, så får du også levering, installation og oprydning efter fuldendt arbejde med i prisen. Derfor kan du være helt sikker på, at den pris vi giver, ikke indeholder nogle ubehagelige overraskelser i form af skjulte gebyrer. Vi sætter en pli i at være en ærlig VVS’er, og du kan altid stole på vores arbejde.

Bliv klogere på et nyt badeværelse – læs mere om:

Herunder finder du links til andet indhold, som er relevante i forbindelse med et nyt badeværelse. Her kan du indledningsvis læse omkring vores services, og hvad vi tilbyder af opgaver. Har du spørgsmål, eller en opgave vi skal løse, så kan du kontakte os via ovenstående nummer.