Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Moderne og funktionelle toiletter – Bedre Bad Odder

Hos Bedre Bad Odder har vi et stort udvalg af toiletter. Alle ønsker det personlige badeværelse – med sin helt egen udformning og indretning. Også toilettet skal naturligvis designmæssigt passe ind i og være med til at understøtte det ønskede udtryk. Hos Bedre Bad Odder giver vi dig valgmulighederne: Vi har det store brede program.

Man kan ikke komme uden om, at vi mennesker bruger meget tid på toilettet. Derfor er det også vigtigt, at vi har et toilet som matcher vores komfortforventninger og temperament. Der findes et væld af forskellige toiletter i markedet. Uanset hvilket af nedenstående du finder interessant, kan du være sikker på at vores modeller sikrer dig den bedste kvalitet. Vi installerer kun toiletter, som hjælper med at spare på vandet i din bolig.

Gå til webshoppen herunder.

Toiletter – stående eller væghængte

Skal dit nye toilet være stående eller væghængt? Og vælger du den væghængte løsning, skal cisternen så være synlig eller skjult? Skal dit toilet være designet af Phillipe Starck? Eller ønsker du et Geberit toilet med duschfunktion?
Hos os kan du få rådgivning om de forskellige løsninger og de fordele, som de byder på.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Toilettet har fået udvidede funktioner

Hos Bedre Bad Odder – Ken Skovby VVS kan du vælge det enkelte toilet med de helt grundlæggende funktioner – men du kan også vælge toilettet med specialfunktioner som f.eks.

 • Vandsparefunktion
  Toilettet er udført med højt og lavt skyl. Ved at tilpasse den ønskede skyllemængde, kan du spare meget vand og mange penge på vandregningen årligt
 • Berøringsfri skyl
  Udskylning sker ved at du blot fører din hånd over en sensor på toppen af toilettet. Sensoren aktiverer herefter skyllefunktion. En god hygiejnisk løsning, hvor spredning af bakterier er elimineret
 • Dusch funktion
  Med de nye toiletter er der taget hul på en hel ny generation af toiletter. Dit toiletbesøg afsluttes ved at toilettet nænsom og med lunt vand rengør dig med en blid stråle samt lufttørring efterfølgende. Et duschtoilet er med til at sikre en oplevelse af en renere og mere hygiejnisk løsning efter hvert toiletbesøg! Frisk rindende vand er det mest naturlige rengøringsmiddel der findes – og er mere hygiejnisk og lækkert end aftørring med papir

Når du lader os stå for monteringen, så er du sikker på, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis en GARANTI og forsikring. 

Bemærk: Når du køber toilet hos os, så er prisen inklusiv montering. Du kan købe vores toiletter herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Totalløsninger

Køber du et toilet ved Bedre Bad – Bedre Energi Odder tilbyder vi dig, hvad vi kalder en totalløsning. En totalløsning er din billet til et gnidningsfrit projektforløb. Kort fortalt, så indebærer totalløsningen, at vi overtager alle funktioner i forbindelse med bestilling og levering af materialer, koordinering mellem diverse håndværkere, samt monteringen af det færdige toilet. Uanset hvilken type toilet du vælger, så kan vi klare det via en totalløsning. Vi anbefaler alle kunder at vælge dette alternativ, da det sikrer kunden det højest mulige serviceniveau gennem hele processen. Samtidigt tillader det os, at sikre kvaliteten af arbejdet, da vi kun vælger samarbejdspartnere, som har det samme høje ambitionsniveau som os, og som vægter kvaliteten tungere end alt andet.

Lyder dette interessant, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, og står klar til at hjælpe dig godt i gang med projektet. Du finder vores kontaktinformationer lige herunder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer