Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Bliv klogere på dine muligheder indenfor Alternativ energi

Giv miljøet en hjælpende hånd – vælg en alternativ energikilde og bliv mere selvforsynende. Hos Bedre Bad Odder har vi stor erfaring indenfor alternative energikilder. Vi kan hjælpe dig og din bolig med at blive selvforsynende og dermed sætte et mindre CO2 aftryk på vores verden. Der findes efterhånden et hav af alternative og bæredygtige energikilder, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den løsning, som matcher din behov bedst. Herunder kan du læse om nogle af de alternative energiformen, som vi tilbyder.

Varmepumper:

Der findes fire typer af varmepumper:

 • Jordvarmepumpe
 • Luft til vand varmepumpe
 • Søvarmepumpe
 • Grundvandsvarmepumpe

Hvilken type varmepumpe du bør vælge, afhænger af dine boligforhold; din grunds størrelse, beliggenhed med mere. Du kan læse mere om de fire metoder på resten af siden.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme

Jordvarme indebærer, at en lang slange lægges i snoninger i ca. en meters dybde på din grund. Med denne metode slipper du for at bore. På den anden side er du nødt til at grave en hel del af din grund op, som desuden skal være ret stor.

Jordvarme indebærer, at en lang slange lægges i snoninger i ca. en meters dybde på din grund. Med denne metode slipper du for at bore. På den anden side er du nødt til at grave en hel del af din grund op, som desuden skal være ret stor.

Jordvarme er den dyreste form for varmepumpe i form af engangsinvesteringen. Det skyldes alt forarbejdet med at grave slangerne ned i haven. Dog er det også en af de mest effektive alternative energiformer, og på den lange bane vil investeringen tjene sig selv hjem igen. Det foregår via markant reducerede varmeregninger, som du vil opnå med et jordvarmeanlæg. Det er samtidigt en meget miljøvenlig opvarmningsmetode, da den udleder et minimum af CO2.

Du behøves ikke nødvendigvis have en kæmpe have før, at jordvarme kan lade sig gøre. Det er muligt at grave nogle lodrette energirør 100-150 meter ned i jorden, hvor de kan hente varmen. Dette tillader mindre boliger med små haver at få anlagt et jordvarmeanlæg.

Bliv endnu klogere på jordvarme herunder.

Luftvarme

Luftvarme er den varmeudvindingsmetode, som giver den letteste installation. Der kræves hverken boring eller udlægning af slanger. Når det er rigtig koldt udenfor, kan denne løsning indebære, at virkningsgraden sænkes. Selvom luftvarme er et dejlig billig alternativ, og installationen er relativ lige til, så kommer det også med den mente, at det ikke er lige så effektivt som jordvarme.

En luft til vand varmepumpe virker ved at trække ”ophobet” energi ud af luften, hvorefter det ”lægges” i din boligs varmtvandsbeholder, som ofte står uden for huset. Udeluften trækkes ind i varmepumpen via en ventilator, hvorefter den udsættes for et kraftigt tryk, som skaber energi i lufte, og dette kan derefter bruges til at opvarme en speciel væske. Denne væske sendes derefter via nogle rør ind i varmtvandsbeholderen, hvorefter det kan bruges til varme brugsvand eller til at varme vandet i radiatorerne op.

Bliv endnu klogere på luft til vand varmepumper herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - regndråber

Grundvand

Vandet pumpes op fra en grundvandsboring til en varmeveksler, hvor energien indvindes. Vandet sendes så tilbage gennem en anden boring.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Søvarme

For søvarme skal dit hus ligge op til en sø. En lang slange placeres på bunden af søen ved hjælp af lodder. Ved at benytte denne løsning slipper du for at skulle bore dybe huller. Normalt vil udgiften til nedsænkning af slangen være billigere, end boreudgiften for jordvarme.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Solvarme

Bedre Energi Odder – Ken Skovby VVS sætter solfangere op, så det passer til huset.

Står du over for en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse, til anlægget er tilsluttet og fungerer. Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, som let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg, du har i huset.

Du kan også vælge et jordvarmeanlæg, der udnytter den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Uanset om du vælger sol- eller jordvarme, kan du spare op til 60 procent på din varmeregning, hvis du skifter fra naturgas, olie eller fjernvarme. Selv når det er overskyet, og dagene er korte, fungerer anlæggene. Du behøver med andre ord ikke bekymre dig om det danske vejr.

Bedre Bad - Bedre Energi - Pillefyr

Fastbrændsel

Ken Skovby VVS ApS tilbyder et stort udvalg af fastbrændselskedler.

Med et fastbrændselsanlæg er du sikker på en høj energiudnyttelse, hurtig opvarmning og effektiv og miljøvenlig forbrænding. Vi står for en kompetent service og vedligeholdelse, og køber du fastbrændselskedel gennem os, bliver serviceeftersyn en fast del af aftalen.

Kontakt os for en vejledende samtale om mulighederne i en vedvarende energiløsning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer