FJERNVARMEANLÆG INSTALLATION OG SERVICE

Få del i fordelene med fjernvarme

I Danmark har allerede op til 62% af de danske hjem valgt fjernvarme, som deres foretrukne opvarmningsform, og dette er bestemt ikke uden grund! Fjernvarme er nemlig en af de billigste energiløsninger, og samtidigt er det den energiform, hvor man udleder mindst CO2. Årsagen hertil er at fjernvarme hyppigst består af overskudsvarme fra produktion af elektricitet, samt varme fra affaldsafbrænding. Det gør fjernvarme til en yderst klimavenlig energiform, samtidigt med at den kan skabe overskud i dit energibudget. Installationen og driften af et fjernvarmeanlæg er nemlig billig og meget enkel. Dvs. at du kan få en klimavenlig energiløsning, uden at skulle grave alt for dybt i lommeforet. Den billige drift sørger også for, at en investering i et fjernvarmeanlæg oftest tjener sig selv ind relativt hurtigt. Dette er i form af markante reduktioner i varmeregningen, som du kan se frem til efter skiftet til fjernvarme. Hvis du tænker over fremtiden, så kan du trygt anskaffe dig et fjernvarmeanlæg. En ny installation har nemlig typisk en levetid på 25 år. Samtidigt er anlægget næsten ufattelig driftssikkert. Det skyldes at installationen består af få komponenter, som er blevet grundigt gennemtestede.

Når du anskaffer dig et fjernvarmeanlæg, kan du trygt læne dig tilbage og nyde din forsyningssikkerhed. Det er nemlig fjernvarmeværket, som har ansvaret for en stabil forsyning til alle forbrugerne.

Montering, installation samt vedligeholdelse af fjernvarmeanlæg

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Ken Skovby VVS har vi mange års erfaring med etablering af fjernvarmeanlæg, samt indregulering og servicering af efterfølgende. Vi påtager os opgaver fra private boliger såvel som større boligblokke og komplekser. Når du vælger os som din samarbejdspartner, får du en pålidelig og ærlig partner. Vi sætter altid kundens behov i første række, og vi sætter en ære i ordentligt håndværk. Vores dygtige medarbejdere er veluddannede inden for faget, og kan derfor altid komme med gode forslag og sikre dig den helt rigtige energiløsning. Når du handler med Bedre Bad – Bedre Energi Odder, så er prisen altid inklusiv alle aspekter. Det vil sige at, den pris du ser, er den pris som du betaler. Vi sætter altid prisen, så den indeholder levering, montering og installation, oprydning og efterfølgende servicering af vores produkter. Derfor er der ingen svinger i valsen, når du handler med os. Du oplever aldrig skyggeomkostninger eller andre ekstra gebyrer efter endt arbejde, og vi forlader ikke arbejdspladsen før du er 100% tilfreds med resultatet, og vi kan stå inde for vores arbejde.

Spar penge ved at renovere eksisterende fjernvarmeanlæg

Ønsker du at spare penge på din energiregning? Selvom dit eksisterende fjernvarmeanlæg fungerer godt. Med hjælp fra Ken Skovby VVS kan du optimere dit fjernvarmesystem, kan du opnå økonomiske fordele og betydelige energibesparelser.

Et vigtigt skridt er at udskifte ventilerne. Ældre fjernvarmeanlæg, der er over 10-15 år gamle, har ofte termostatventiler, der kun måler vandtemperaturen i rørene og ikke rumtemperaturen. Ved at udskifte disse ventiler og installere termostater eller elektronisk styring kan du opnå væsentlige energibesparelser.

En anden faktor er cirkulationspumpen. Ved at vælge en A-mærket cirkulationspumpe kan du opnå betydelige besparelser på strømforbruget og reducere energispild.

Investeringen i en ny og moderne varmtvandsbeholder, også kendt som en veksler, kan også være en klog beslutning. En opgraderet varmtvandsbeholder er mere energieffektiv og kan sikre en pålidelig og økonomisk varmeforsyning til dit hjem.

Isolering af varmerørene i dit fjernvarmesystem er en effektiv måde at minimere varmetab og opretholde en høj effektivitet i varmeoverførslen.

Vejrkompenserende anlæg eller natsænkning er yderligere muligheder, der kan forbedre effektiviteten af dit fjernvarmesystem og reducere energiomkostningerne.

Hør mere om fjernvarmeløsninger

Er du klar til at udforske mulighederne med fjernvarme? Tag det første skridt i retning af en pålidelig, bæredygtig og energieffektiv opvarmningsløsning til dit hjem i Østjylland. Hos Ken Skovby VVS tilbyder vi omfattende fjernvarmeløsninger i byer som Odder, Hundslund, Beder, Malling, Mårslet, Hørning, Hasselager, Solbjerg, Skanderborg og omegn.

Kontakt os allerede i dag og lad os guide dig gennem fjernvarmeprocessen. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, præsentere fordelene og hjælpe dig med at realisere betydelige besparelser med fjernvarme. Ring til os på telefonnummer 86 54 44 44 eller skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at få mere information og booke en konsultation.

Lad os sammen skabe et mere effektivt og bæredygtigt hjemmiljø med fjernvarme. Vi ser frem til at høre fra dig og være din pålidelige partner på fjernvarmeområdet.

Alternative energi- og varmeløsninger

Herunder finder du links til vores andre sider, som omhandler energi- og varmeløsninger. Har du en problemstilling, som ikke er at finde her, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan højst sandsynligt hjælpe dig med dit problem.