Fjernvarmeanlæg installation og service

Få del i fordelene med fjernvarme

I Danmark har allerede op til 62% af de danske hjem valgt fjernvarme, som deres foretrukne opvarmningsform, og dette er bestemt ikke uden grund! Fjernvarme er nemlig en af de billigste energiløsninger, og samtidigt er det den energiform, hvor man udleder mindst CO2. Årsagen hertil er at fjernvarme hyppigst består af overskudsvarme fra produktion af elektricitet, samt varme fra affaldsafbrænding. Det gør fjernvarme til en yderst klimavenlig energiform, samtidigt med at den kan skabe overskud i dit energibudget. Installationen og driften af et fjernvarmeanlæg er nemlig billig og meget enkel. Dvs. at du kan få en klimavenlig energiløsning, uden at skulle grave alt for dybt i lommeforet. Den billige drift sørger også for, at en investering i et fjernvarmeanlæg oftest tjener sig selv ind relativt hurtigt. Dette er i form af markante reduktioner i varmeregningen, som du kan se frem til efter skiftet til fjernvarme. Hvis du tænker over fremtiden, så kan du trygt anskaffe dig et fjernvarmeanlæg. En ny installation har nemlig typisk en levetid på 25 år. Samtidigt er anlægget næsten ufattelig driftssikkert. Det skyldes at installationen består af få komponenter, som er blevet grundigt gennemtestede.

Når du anskaffer dig et fjernvarmeanlæg, kan du trygt læne dig tilbage og nyde din forsyningssikkerhed. Det er nemlig fjernvarmeværket, som har ansvaret for en stabil forsyning til alle forbrugerne.

Montering, installation samt vedligeholdelse af fjernvarmeanlæg

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Ken Skovby VVS har vi mange års erfaring med etablering af fjernvarmeanlæg, samt indregulering og servicering af efterfølgende. Vi påtager os opgaver fra private boliger såvel som større boligblokke og komplekser. Når du vælger os som din samarbejdspartner, får du en pålidelig og ærlig partner. Vi sætter altid kundens behov i første række, og vi sætter en ære i ordentligt håndværk. Vores dygtige medarbejdere er veluddannede inden for faget, og kan derfor altid komme med gode forslag og sikre dig den helt rigtige energiløsning. Når du handler med Bedre Bad – Bedre Energi Odder, så er prisen altid inklusiv alle aspekter. Det vil sige at, den pris du ser, er den pris som du betaler. Vi sætter altid prisen, så den indeholder levering, montering og installation, oprydning og efterfølgende servicering af vores produkter. Derfor er der ingen svinger i valsen, når du handler med os. Du oplever aldrig skyggeomkostninger eller andre ekstra gebyrer efter endt arbejde, og vi forlader ikke arbejdspladsen før du er 100% tilfreds med resultatet, og vi kan stå inde for vores arbejde.

Spar penge ved at renovere eksisterende fjernvarmeanlæg

Du kan opnå energibesparing på selv den mest velfungerende fjernvarmeløsning. Selv små ændringer gør en forskel.

Gode råde og fif, som vi naturligvis hjælper dig videre med:

Udskift ventiler:
Termostatventiler på ældre fjernvarmeanlæg (over 10-15 år) måler kun på vandtemperaturen i rørene og ikke på rumtemperaturen! Og dét koster dig dyrt. Få kontrollen tilbage ved at udskifte ermostater og ventiler. De manuelle gulvvarmeventiler udskifter man til termostater eller elektronisk styring.

Cirkulationspumpe:
Din cirkulationspumpe skal være A-mærket for at spare mest muligt på strømmen.

Varmtvandsbeholder:
Invester i en ny og moderne varmtvandsbeholder også kaldet veksler.

Varmerør:
Stor gevinst at hente, hvis varmerørene isoleres.

Vejrkompensation:
Overvej vejrkompenserende anlæg / natsænkning.

Som tommelfingerregel sparer du praktisk talt altid spare ved at modernisere dit anlæg.

Skal vi tjekke dit fjernvarmeanlæg? Ring tlf. 86 54 44 44 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at aftale nærmere.

Hør mere om fjernvarmeløsinger

Hør om dine muligheder, fordele og hvilke besparelser, du kan opnå med fjernvarme! Vi laver fjernvarmeløsninger i hele Østjylland, herunder Odder, Hundslund, Beder, Malling, Mårslet, Hørning, Hasselager, Solbjerg og Skanderborg og omegn.

Alternative energi- og varmeløsninger

Herunder finder du links til vores andre sider, som omhandler energi- og varmeløsninger. Har du en problemstilling, som ikke er at finde her, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan højst sandsynligt hjælpe dig med dit problem.