Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Gratis energiberegning til boligejere

Beregn din boligs energimærke her!

Bedre Bad - Bedre Energi - blomst - grønt miljø

Beregn husets energimærke hos Bedre Energi Odder

Lav en energiberegning og se hvor stor en besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere på dit hus! Energimærkning spiller en stadig større rolle ved bolighandel.

Du kan beregne, hvor meget du, alt andet lige, kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh samt hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Energirådgivning baseret på beregening

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, så kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Vi kalder det et Energitjek – og her giver vores energivejleder dig et overblik over energiforbruget i detaljer samt forslag til, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser på budgettet.

Din beregning starter her!

OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
Bedre Bad - Bedre Energi - energioptimering - energitjek

Fordele ved energioptimering

Efter du har foretaget beregningen og eventuelt modtaget energirådgivning, så er mulighederne for en energioptimering af boligen helt åbne. Baseret på dine beregninger, og vores certificerede energivejleders gennemgang af din bolig, kan vi begynde optimeringsprocessen. Vi har mange års erfaring i branchen, og har derfor øje for de helt små forbedringer, som kan betyde store årlige besparelser på energiregningen. Oftest når vi er ude og gennemgå bygninger for potentielle optimeringer, har vi fundet at det er små defekter ved energi- og varmesystemerne, som resulterer i store ressourceforbrug.

Det leder som oftest til et markant større end nødvendigt energiforbrug, og derfor også en regning, som bærer præg af dette. Gennem vores føromtalte energitjek kan vi sikre, at disse defekter bliver fundet og løst. Derefter vil vi klart anbefale vores kunder en fast serviceaftale, som garderer dig mod uforudsete varmeregninger i fremtiden. Vores medarbejdere er dygtige og effektive, og derfor vil en serviceaftale aldrig blive et langsommeligt projekt. Det er kun ved større fejl, at vi bliver nødt til at blive der i længere tid. Små defekter kan løses via medbragt værktøj, så du hurtigst muligt kan få os ud ad døren igen.

Vores energivejledere har fokus på sikkerhed og besparelser. Vi har via Bedre Energi kæden adgang til et stort repertoire af viden inden for energi og varmeløsninger. Samtidigt giver den os også direkte adgang til kompetente sparringspartnere, som vi kan vende særligt besværlige problemer med. Alt dette sammenlagt giver os den bedst mulige baggrund for at sikre dig den absolut bedste løsning, når det kommer til en energioptimering af boligen. Vi kan arbejde med alle de gængse energi- og opvarmningsformer, samtidigt har vi også godt styr på alternative energikilder.

Bedre Bad - Bedre Energi - vandfald

En VVS’er med fokus på klimaet

Vi står overfor store klimaforandringer i fremtiden, og vi har som VVS’er en unik mulighed for at skabe klimavenlige løsninger for vores kunder. Når vi taler energioptimering, så er der oftest en stor økonomisk gevinst ift. Reduceret energiforbrug. Når vi installerer nye energi- og varmeløsninger i boliger, så har vi altid et fokus på at anvende systemer og metoder, som skaber de bedste forhold for både kunden og klimaet. Når vi reducerer din boligs energiforbrug, så sikrer vi en bolig ad gangen at CO2 niveauet nedbringes i danske boliger. Det kommer nemlig os alle sammen til gode, og det er det eneste ansvarlige at gøre.

Hvis du har nogle spørgsmål til energiberegningen, eller gerne vil høre mere omkring muligheder med energioptimering, så kontakt os endelig. Du finder vores kontaktinformationer herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Bliv klogere på energi- og varmeløsninger – læs mere om:

Her kan du finde yderligere informationer omkring forskellige varme- og energiløsninger, som vi udfører hos Bedre Bad – Bedre Energi Odder Ken Skovby VVS.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer