Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Gulvvarme installation og service

Mange danskere tror, at gulvvarme er en meget dyr opvarmningsform til boligen. Sandheden er dog, at dette slet ikke er tilfældet. Det er faktisk langt fra så dyrt, som mange tror at opvarme boligen via gulvvarme. Når det kommer til gulvvarme, så er der mange fordele at indhente. Udover den åbenlyse fordel ved den øgede komfort, som gulvvarme medfører, så vil du også opleve en positiv ændring i varmeregningen. Det skyldes at varmen i gulvet fra gulvvarme giver en mere jævn opvarmning af rummet, hvilket tillader dig at minimere energiforbruget. En jævnere opvarmning af rummet giver også en mere behagelig rumtemperatur, og derved øges komforten. Du kan faktisk tillade dig, at nøjes med lavere temperaturer grundet den fordelagtige varmefordeling, som kommer nedefra og op. Det er faktisk sådan, at i et rum opvarmet med gulvvarme, så føles 20 grader som 22 grader. Det er et ret simpelt regnestykke at konkludere, at en reduktion i temperaturen fra 22 til 20 grader på termostaten betyder et væsentligt mindre energiforbrug, og derfor også en mindre varmeregning.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Du kan indrette uden at tænke på radiatorer

Radiatorer optager en masse plads. Indretning med gulvvarme giver en langt større frihed og fleksibilitet. Med gulvvarme installeret i boligen kan du i større omfang lade fantasien få frit spil, og slå din indre indretningsarkitekt løs. Gulvvarme giver dig et større areal af gulvplads, og fjerner behovet for radiatorer langs væggene.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Varmekildetype og gulvvarme

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odder har vi stor erfaring med installation af gulvvarme, og dertilhørende varmekilder. Vi sikrer dig en korrekt installation, som giver dig et optimalt varme- og energiforbrug. Når det kommer til valget af dit gulvvarmeanlæg, så er det vigtigt at du kender til de forskellige typer af gulvvarme, som eksisterer på markedet i dag. I dag er der hovedsageligt 2 typer af gulvvarme på markedet. Der er vandbaseret gulvvarme, og el baseret gulvvarme – eller som nogle kalder det, elektrisk gulvvarme. Begge typer gulve har deres fordele og ulemper, så i sidste ende er det et spørgsmål om dit temperament.

Som udgangspunkt er el gulvvarme billigere at etablere og installere end vandbaseret gulvvarme. På lang sigt er el gulvvarme dog dyrere end vandbaseret gulvvarme. Vandbaseret er på længere sigt mere energirigtigt og miljøvenligt end el baseret. Der er flere faktorer, som du bør overveje, når du vælger mellem de 2 typer af gulvvarme. F.eks. kan du overveje boligens årlige forbrug, antallet af etager i boligen, årgangen og graden af isolering i boligen. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odder står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med disse overvejelser. Hos os får du kyndig ekspert rådgivning, som i sidste ende sikrer dig et korrekt installeret og velfungerende anlæg. Vi gennemgår gerne din bolig og kerneovervejelserne, så vi kan sikre dig den optimale løsning.

Gulvvarme kan tilsluttes flere forskellige typer af varmekilder. F.eks. kan det tilsluttes et naturgasfyr eller et pillefyr. Den mest optimale og fordelagtige løsning, er at tilslutte gulvvarmen til jordvarme eller en anden varmepumpe. Denne løsning er meget miljøvenlig, og på den lange bane vil den give dig store besparelser på varme- og energiregningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Vi installerer gulvvarme hos dig

Vi kommer gerne forbi dig, og tager et kig. Vi har alt den erfaring der skal til for at vi kan lægge gulvvarme, om det er vandbaseret gulvvarme eller elektrisk gulvvarme. Vi kan etablere gulvvarme ovenpå et eksisterende gulv, eller vi kan lægge gulvarmen helt fra start i et nybyggerprojekt. Det er os lige meget, alt fungerer for os. Vi, Bedre energi Odder, kommer ofte i områderne: Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg. Så hvis det passer dig, så kontakt os gerne og lade os tage snakke om dine muligheder. Her vil vi også kunne give dig et bud på prisen.

Kontakt os med dine spørgsmål og specifikationer.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Bliv klogere på energi- og varmeløsninger – læs mere om:

Herunder finder du links til vores andre sider, som indeholder værdifuld information om energi og varmeløsninger. Vi løser en bred vifte af forskellige energi og varmeopgaver, og kan med garanti hjælpe med din problemstilling. Har du en opgave eller et problem, som du ikke kan finde information om her på siden, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Oddsene er, at vi højst sandsynligt kan hjælpe dig alligevel.

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer