Jordvarme installation og service

Jordvarme gavner din salgspris og dit energibudget

Ønsker du at investere i en god energiløsning, kan vi anbefale jordvarme. Et jordvarmeanlæg fungerer ved at trække energien ud af jorden ved at udnytte jordens varme og temperaturforskelle. Det foregår via isolerede rør, som skal graves ned i haven. Slangerne skal ned i en dybde, hvor de ikke bliver påvirket af frostvejr, og jordens temperatur er nogenlunde konstant. Slangerne bruges til at opvarme en væske, som derefter bruges af en varmepumpe, som omdanner varmen til energi. Herefter pumpes varmen/energien ind i huset via slanger, og kan bruges til opvarmning af boligen.

Jordvarme er et mere omfattende projekt, hvilket skyldes det store forarbejde med at få gravet slangerne ned. Typisk skal man bruge omkring 300m2 have før et jordvarmeanlæg kan anlægges. Dog kan det også lade sige gøre, selv hvis du bor på en meget lille grund. Her kan anlægget lægges via lodrette rør, som går 100-150 meter ned i jorden. Denne proces frigør også, at haven skal graves op. Selvom jordvarme er en af de dyreste former for alternativ energi i form af den første investering, så er det også en energikilde, som relativt hurtigt tjener sig selv ind igen. Det foregår via en markant reduktion i den årlige varmeregning.

Træf det rette valg

Lad os rådgive dig, så du kan finde vej gennem junglen af varmesystemer. Vi udfører løsninger inden for alle kendte varmesystemer f.eks. varmepumpe eller gulvvarme. Jordvarme er altid en god løsning, men i nogle tilfælde kan du måske drage større fordel af en anden type varmekilde.

Jordvarme kan dække helt op til 70% af din boligs energibehov

Ønsker du at blive helt eller delvist selvforsynende med varme? Jordvarme kan udgøre hele 70% af din boligs energibehov. Suppler med eventuelt solceller på taget, hvis du vil opnå 100% selvforsyning. Der er en stor frihed i at være selvforsynende med strøm. Det giver en helt anden form for ro i maven at vide at olie og naturgaspriserne i hvert fald ikke påvirker dit energiforbrug, og du derfor kan sove trygt om natten. Samtidigt er jordvarme også en meget miljøvenlig energikilde, og som følge heraf kan du gå rundt med visheden om, at du gør en markant forskel for klimaet. Altså er fordelene ved jordvarme betydelige, og det er både økonomisk og miljømæssigt.

Kontakt os om jordvarme

Få en snak med os om jordvarme eller dine andre muligheder indenfor VVS og bedre energi. Vi installerer jordvarme i Odder, Hundslund, Beder, Mårslet, Malling, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg og omegn. Giv os kald på 86 54 44 44 for at lære mere om dine muligheder.

Vi tager hånd om hele processen

Søger du en god samarbejdspartner, der kan styre hele processen med overblik og erfaring? Vi har solid erfaring på området og er stolte af at have mange tilfredse kunder. Rettidig omhu er vigtig, så du undgår komplikationer igennem forløbet med installation af ny varmekilde.

Vi arbejder med begrebet totalløsninger, som betyder at vi går aktivt ind i forløbet fra dag et. Vi stiller alt vores viden og erfaring til rådighed, så vi kan sikre at du vælger den bedst mulige løsning. Derefter sikrer vi god koordinering og at logistikken er i orden, så materialerne ankommer til rette tid, og håndværkerne arbejder efter planen. På denne måde kan vi sikre vores kunder den bedst mulige service hele vejen gennem projektets forløb, og vi kan sikre os at arbejdet bliver udført i den bedste kvalitet. Vælger du os, som din samarbejdspartner kan du være sikker på, at vi kun udvælger det bedste til dit projekt, og at vi ikke forlader opgaven før du er 100% tilfreds med resultatet.

Bliv klogere på energi- og varmeløsninger – læs mere om:

Her finder du links til vores andre sider, der indeholder energirelaterede informationer. Her kan du indledningsvis læse om forskellige energikilder, og finde dem som passer dit budget og temperament bedst. Du er mere end velkommen til at kontakte os, skulle du have nogle spørgsmål til indholdet.