Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Jordvarme installation og service

Ønsker du at investere i en god energiløsning, kan vi anbefale jordvarme. Et jordvarmeanlæg fungerer ved at trække energien ud af jorden ved at udnytte jordens varme og temperaturforskelle. Dette gøres ved hjælp af isolerede rør, der graves ned i haven. Slangerne skal ned i en dybde, hvor de ikke bliver påvirket af frostvejr, og jordens temperatur er nogenlunde konstant. Slangerne bruges til at opvarme en væske, som derefter bruges af en varmepumpe, som omdanner varmen til energi. Derefter pumpes varmen/energien ind i huset gennem slanger og kan bruges til at opvarme boligen.

Jordvarme er et mere omfattende projekt, hvilket skyldes det store forarbejde med at få gravet slangerne ned. Typisk skal man bruge omkring 300m2 have før et jordvarmeanlæg kan anlægges. Dog kan det også lade sig gøre, selv hvis du bor på en meget lille grund. Her kan anlægget lægges via lodrette rør, som går 100-150 meter ned i jorden. Denne proces undgår også, at haven skal graves op. Selvom jordvarme er en af de dyreste former for alternativ energi i form af den første investering, så er det også en energikilde, som relativt hurtigt tjener sig selv ind igen. Det foregår via en markant reduktion i den årlige varmeregning.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Træf det rette valg

Lad os rådgive dig, så du kan finde vej gennem junglen af varmesystemer. Vi udfører løsninger inden for alle kendte varmesystemer f.eks. varmepumpe eller gulvvarme. Jordvarme er altid en god løsning, men i nogle tilfælde kan du måske drage større fordel af en anden type varmekilde.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Fordelene ved Jordvarme

Jordvarme er en effektiv og miljøvenlig opvarmningsmetode, der kan reducere dine energiomkostninger. Det er en pålidelig løsning, der fungerer konsekvent uanset vejret, kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid. Selvom de indledende omkostninger kan være højere, kan de langsigtede besparelser på energiregninger gøre det til en økonomisk fordelagtig løsning. I forhold til miljøpåvirkningen er geotermisk opvarmning en vedvarende energikilde, der ikke producerer drivhusgasser, hvilket gør det til et miljøvenligt valg. Disse fordele gør jordvarme til et attraktivt valg for mange boligejere.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme kan dække helt op til 70% af din boligs energibehov

Ønsker du at blive helt eller delvist selvforsynende med varme? Jordvarme kan udgøre hele 70% af din boligs energibehov. Suppler med eventuelt solceller på taget, hvis du vil opnå 100% selvforsyning. Der er en stor frihed i at være selvforsynende med strøm. Det giver en helt anden form for ro i maven at vide at olie og naturgaspriserne i hvert fald ikke påvirker dit energiforbrug, og du derfor kan sove trygt om natten. Samtidigt er jordvarme også en meget miljøvenlig energikilde, og som følger heraf kan du gå rundt med visheden om, at du gør en markant forskel for klimaet. Altså er fordelene ved jordvarme betydelige, både økonomisk og miljømæssigt.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Vi tager hånd om hele processen

Søger du en god samarbejdspartner, der kan styre hele processen med overblik og erfaring? Vi har solid erfaring på området og er stolte af at have mange tilfredse kunder. Rettidig omhu er vigtig, så du undgår komplikationer igennem forløbet med installation af ny varmekilde.

Vi arbejder med begrebet totalløsninger, hvilket betyder, at vi går aktivt ind i forløbet fra dag et. Vi stiller alt vores viden og erfaring til rådighed, så vi kan sikre, at du vælger den bedst mulige løsning. Derefter sikrer vi god koordinering og at logistikken er i orden, så materialerne ankommer til rette tid, og håndværkerne arbejder efter planen. På denne måde kan vi sikre vores kunder den bedst mulige service hele vejen gennem projektets forløb, og vi kan sikre, at arbejdet bliver udført i den bedste kvalitet. Vælger du os som din samarbejdspartner, kan du være sikker på, at vi kun udvælger det bedste til dit projekt, og at vi ikke forlader opgaven, før du er 100% tilfreds med resultatet.

Få en snak med os om jordvarme eller dine andre muligheder inden for VVS og bedre energi. Vi installerer jordvarme i Odder, Hundslund, Beder, Mårslet, Malling, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg og omegn. Giv os kald for at lære mere om dine muligheder.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Bliv klogere på energi- og varmeløsninger – læs mere om:

Her finder du links til vores andre sider, som indeholder energirelaterede informationer. Her kan du indledningsvis læse om forskellige energikilder, og finde dem som passer dit budget og temperament bedst. Du er mere end velkommen til at kontakte os, skulle du have nogle spørgsmål til indholdet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer