Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Eksperter i kedler – Vi tilbyder servicetjek og udskiftninger

Vi er din lokale specialist i stort set alle former for kedler, og vi står klar til at hjælpe dig med din opgave. Vores kompetente medarbejdere har stor erfaring med kedler, og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Herunder kan du indledningsvis læse om de forskellige kedler, som vi har mest erfaring med.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Gaskedler – Tal med os og træf det rigtige valg for dig

Har du en gaskedel med mange år på bagen, kan det hurtigt vise sig at være en god forretning for både din varmeøkonomi og miljøet at købe nyt. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din varmeøkonomi, så du kan se, hvad der kan betale sig.

Naturgas er det reneste af de fossile brændsler, og der er mange muligheder, hvis det nye fyr skal være til naturgas. Skal det være et kondenserende naturgasfyr eller et naturgasfyr, der kombineres med solvarme? Vi står klar med råd og vejledning, før du træffer dit valg.

Inden for anlæg til fyring med naturgas har teknologien braget igennem de seneste år. Det betyder at du som bruger, kan opnå endnu flere fordele ved at anvende et naturgasanlæg. De nye gaskedler er langt mere effektive end de var for bare 15 år siden. Det skyldes især en udvidelse af styring og fintfølende elektronik. Det resulterer i, at nye kedler udnytter den tilførte naturgas meget bedre end tidligere.

 • Typisk vil en udskiftning af en ældre gaskedel til en ny kondenserende gaskedel resultere i en besparelse på 10-30%.
Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Oliekedler – overvejer du nyt?

Alle nye oliekedler skal overholde krav i bygningsreglementet, og ved at vælge den rigtige kan du opnå store besparelser med en ny energieffektiv oliekedel.

I Danmark findes der mange ældre oliekedler som er mere end 15 år gamle, og disse er langt mindre effektive, end de nye kedler der er på markedet i dag. Udover en økonomisk besparelse, får du også en mere driftssikker kedel, der ikke pludselig bryder sammen, og de nye kedler fylder som regel også langt mindre i fyrrummet.

Overvejer du at få skiftet dit fyr, så få gode råd hos Bedre Energi Odder – Ken Skovby VVS, og få valgt den model, der er mest effektiv til dit behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Stokerkedler

Spar penge og vælg en grøn energiløsning. Med en stokerkedel kan du nemt halvere varmeregningen og samtidig fyre med miljøvenligt biobrændsel.
Skal den gamle olietank skiftes, er det en god idé at overveje et stokeranlæg. Udgiften til et nyt anlæg er hurtigt tjent hjem på langt billigere brændsel som træpiller, korn, halm eller flis.

En stokerløsning er især en fordel for dig, der bor udenfor de netbundne energisystemer.
Et stokeranlæg er driftssikkert og nemt at betjene, men vi giver det gerne et årligt eftersyn, så du får det optimale udbytte året rundt. Til glæde for dig og din pengepung.

Tag os med på råd, før du træffer dit valg. Den rette rådgivning er altafgørende for din besparelse.

Vi kigger forbi dig, ring og aftal en tid. Vi kommer ofte i områderne: Odder, Skanderborg, Solbjerg, Hørning, Hasselager, Mårslet, Beder, Malling og Hundslund.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Service på dit anlæg

Bedre Energi Odder tilbyder professionel opsætning og efterfølgende service. Dit varmeanlæg er vores tillidssag. Vælger du Bedre Bad – Bedre Energi Odder, som din samarbejdspartner kan du være sikker på at modtage servicering i højeste kvalitet. Vores kompetente medarbejdere er altid udstyret med det nødvendige udstyr. Det tillader dem at foretage hurtige og effektive serviceringer af dine anlæg, og derved kan du få dem hurtigt ud ad døren igen.

Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra

Bliv klogere på energi- og varmeløsninger – læs mere om:

Herunder finder du links til vores sider, som omhandler energi- og varmeløsninger. Her kan du finde inspiration og nyttig viden om en bred vifte af forskellige underemner. Har du spørgsmål til materialet, eller sidder du med en problemstilling eller opgave, som ikke er nævnt i nedenstående materiale, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi kan højst sandsynligt hjælpe dig med opgaven alligevel.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer