Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Luft til vand-varmepumpe

Forestil dig at kunne udnytte den omgivende luft, som du ikke engang kan se, til at levere varme og varmt vand til dit hjem. Det er ikke kun muligt, men også utroligt effektivt med en luft til vand-varmepumpe.

Hent gratis energi fra udeluften med en luft til vand-varmepumpe

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odder er vi specialister i luft til vand-varmepumper, og vi kan hjælpe dig med at spare energi og dermed opnå betydelige økonomiske besparelser. Hvis du vælger en luft til vand-varmepumpe, kan du nyde den praktiske fordel ved at få både varme og varmt vand til din bolig. Den tekniske del af varmepumpen har udviklet sig betydeligt, hvilket gør moderne varmepumper yderst effektive. Sammenlignet med et jordvarmeanlæg er en luft til vand-varmepumpe betydeligt billigere, da du ikke behøver at grave haven op og lægge rørsystemer ned.

Fordelene ved en Luft til Vand-Varmepumpe

Luft til vand-varmepumper er en effektiv og økonomisk løsning, der tilbyder mange fordele. De kan bruges året rundt og giver en ubegrænset kilde til varme fra den omgivende luft. Disse varmepumper er typisk mindre dyre at installere sammenlignet med andre varmesystemer, hvilket gør dem til et attraktivt valg for både retro-fit og nye byggeprojekter, samt i områder hvor pladsen er begrænset. De er yderst effektive til at omdanne en enhed af energi til varme, hvilket gør dem til en energieffektiv løsning for dit hjem. Med en luft til vand-varmepumpe kan du opnå betydelige energibesparelser og reducere dit hjem’s miljøpåvirkning.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Luft til vand-varmepumper er effektive året rundt

En luft til vand-varmepumpe kan udnytte udeluften til at producere energi og varme – selv på en kold vinterdag. I luft til vandvarme-pumpen sættes den indsugede luft under et højt tryk, hvor varmen hives ud af luften. Jo koldere udeluften er, jo mere laver energieffektiviteten, da pumpen forbruger mere energi.

Mindre effektiv sammenlignet med jordvarme

Luft til vand-varmepumpen er en smule mindre energieffektiv end en varmepumpe tilsluttet jordvarmesystem. Årsagen kommer af, at udeluftens temperatur svinger meget og det kan være en udfordring at indstille varmepumpen efter varme, kulde og frost.

Et jordvarmeanlæg er lettere at justere, da væsken som hentes op, har en mere konstant temperatur hele året.

Hvad er en luft til vand-varmepumpe?

Ved en luft til vand varmepumpeløsning trækkes ophobet energi i luften ud og “lægges” i vandet i din boligs varmtvandsbeholder. Varmepumpen er typisk placeret udenfor huset. Udeluften trækkes ind i varmepumpen via en ventilator. Luften sættes under kraftigt tryk. Luften under tryk indeholder energi, som trækkes ud og bruges til at opvarme væske.

Væsken sendes ind i huset til varmtvandsbeholderen gennem et rør eller en slange. I varmtvandsbeholderen opvarmer væsken vand til brug, vand til radiatoren eller vandbåren gulvvarme.

Hvor meget strøm bruger en varmepumpe?

Mængden af strøm som varmepumpen bruger varierer af husstandens størrelse og vejret. En fascinerende fordel er, at en effektiv varmepumpe bruger 1 kWh i drift for at producerer 3-5 kWh til opvarmning. Varmepumpens effektivitet bliver målt i SCOP-værdi, som er en beregning over, hvor mange kWh varmepumpen forbruger sammenlignet med kWh generet til forbrug. Du kan med fordel kigge på SCOP værdien, når du overvejer installation af en varmepumpe.

Vælg os til din varmepumpeløsning

Kontakt os og hør om dine muligheder for at få en besparende varmeløsning til din bolig. Vi kommer over hele Østjylland, men vi er særdeles kendt for at lave gode løsninger med din varmepumpe i Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg og omegn.

Bedre Bad – Bedre Energi Odder er din lokale specialist i luft til vand-varmepumper. Vores dygtige medarbejdere står klar med gode råd, og kan hjælpe dig frem til den helt rigtige løsning. Når du handler med os, er der ingen svinger i valsen. Vores priser inkluderer alle omkostninger i forbindelse med projektet. Dvs. at prisen afspejler levering, montering og oprydning efter færdigt projekt. På denne måde sparer vi vores kunder for den ubehagelige oplevelse at finde ekstraregninger og gebyrer undervejs og efter projektet. Vælger du os som din samarbejdspartner får du altså en transparent og ærlig partner, som har øje for kvalitet og aldrig godkender mindre end det bedste stykke arbejde. Når vi forlader dit projekt, kan du være helt sikker på at arbejdet er udført til UG, og at du får et kvalitetsstykke arbejde, som vil gavne dig i fremtiden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Frostline DUO Classic vandpost i rustrift stål

Alternative energi- og varmeløsninger:

Herunder finder du links til flere af vores energirelaterede sider. Du kan finde informationer om diverse varmepumper, energioptimering og meget mere.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer