Bedre Bad - Bedre Energi - rent drikkevand

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Pumper til brugsvand og varme

Varmesystemer er vores speciale. Bedre Energi Odder – Ken Skovby VVS er den helt rette at tage med på råd, når din pumpe skal justeres, repareres eller skiftes. Vi har mange års erfaring i VVS-faget, og vores kompetente medarbejdere kan sikre dig et godt resultat i højeste kvalitet. Uanset pumpetype så kan vi levere et færdigt produkt, som lever op til alle dine forventninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - blomst - grønt miljø

Automatik til varmestyring

Vi installerer moderne automatik til varmestyring og monterer lavenergipumper på eksisterende anlæg. Vi går jeres vand- og varmesystem grundigt igennem, så I får de pumper, der passer til jeres system.

Med den rigtige pumpeteknologi bliver vandet i radiatorsystemet fordelt effektivt, så I får en hurtig, behagelig og økonomisk opvarmning af rummene. Den rigtige pumpeteknologi sikrer også, at I altid har et stabilt vandtryk fra alle armaturer.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Hold øje med energimærket

Læs mere om pumperne i menuerne og hold øje med energimærket. Det kan både gavne din økonomi og miljøet.

Ring til Bedre Energi Odder, hvis du vil have specialistrådgivning, før du træffer et valg. Vi er særligt kendt i området omkring Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg om omegn.

Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Totalløsninger

Uanset hvilken form for pumpe du er interesseret i, så kan vi garanteret hjælpe dig frem til den bedste løsning. Vores kompetente og dygtige medarbejdere står klar til med rådgivning og går gerne gennem de bedste løsninger med dig. Når den endelige pumpe er valgt, og du skal have monteret produktet, så står vi også til rådighed. Her hos Bedre Bad – Bedre Energi Odder arbejder vi med konceptet totalløsning. En totalløsning indebærer levering, montering og servicering af pumpen. Dette er afspejlet i vores priser, som derfor umiddelbart kan se højere ud end vores konkurrenter. Årsagen er som sagt, at alle omkostninger allerede er inkluderet i prisen. Fordelen ved dette for dig som kunde, er at du med os aldrig render ind i skjulte gebyrer eller ekstra skyggeomkostninger.

Vi tror på at en total transparent og ærlig tilgang til opgaven, er den tilgang som tjener både kunden og os bedst. Når vi går til en opgave med totalløsning tilgangen, så overtager vi alt bøvlet for kunden. Vi sørger for at leveringen af de rigtige materialer, kommer til den rigtige tid og i rigtige kvalitet og kvantitet. Vi sørger også for koordineringen mellem de forskellige håndværkere, samt den hertil hørende logistik. På den måde kan vi garantere vores kunder den absolut højeste kvalitet og det bedste serviceniveau hele vejen igennem processen. Det betyder også, at du som kunde kun har en kontaktperson fra start til slut. Det er den metode, som vi har erfaret virker allerbedst.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odder har vi altid fingeren på pulsen, og vi følger aktivt med i de nyeste teknologier og de nyeste pumper. Det gør at vi altid kan rådgive vores kunder ud fra et oplyst grundlag, og derved sikre vores kunder de bedste energiløsninger. Vores dygtige medarbejdere bliver til stadighed dygtigere og dygtigere, da vi sørger for medarbejderkurser, som skal forøge deres allerede betragtelige videns arsenal.

Bedre Bad - Bedre Energi - intelligent varmestyring

Bliv klogere på energi- og varmeløsninger – læs mere om:

Herunder finder du links til andre sider, som relaterer sig til energi- og varmeløsninger. Her finder du information og inspiration til dine energiløsninger. Vi har stor erfaring med varme og energi, og noget af dette har vi kradset ned som nyttige tips. Har du andre spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer