Bedre Bad - Bedre Energi - Naturgas - gasfyr - gaskedel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og budget.

Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift. Et ineffektivt varmesystem kan også mærkes på indeklimaet i din bolig/erhvervsbygninger. Det påvirker husstandens generelle velfærd, og kan skabe et dårligere arbejdsklima for dine medarbejdere. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig en jævnlig gennemgang af dine varmesystemer. Det vil sikre dig fuld viden omkring dine varmesystemer generelle tilstand, og derved har du et bedre overblik over energiudnyttelsen i boligen.

Nogle gange kan det bedre svare sig at udskifte de gamle systemer med nyere og moderne modeller. F.eks. kan skiftet fra en gammel gaskedel (10-15 år gammel), til en ny og kondenserende model betyde besparelser på helt op til 50% af varmeregningen. Lyder det interessant kan du læse mere om fordelene, ved at skifte til en nyere gaskedel i underafsnittet kedler, som du finder i linksende nederst på siden.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Professionelle varmesystemer og nye varmeinstallationer

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer.

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Du skal vælge Bedre Bad – Bedre Energi Odder, hvis du ønsker en pålidelig og ærlig samarbejdspartner, som har øje for kvalitet og aldrig forlader en opgave, før kunden er 100% tilfreds med resultatet. Vi har mange års erfaring med udførelsen af energi-og varmeopgaver, og vores dygtige medarbejdere følger konstant med i udviklingen indenfor de nyste varme og energisystemer. Det er meget vigtigt for os, at vores medarbejdere altid er opdaterede omkring de nyeste teknikker og metoder, da det tillader dem at komme med de mest kvalificerede og kompetente svar til vores kunder.

Når vi angriber en opgave, så foregår det typisk via begrebet totalløsning. Det betyder, at vi overtager alle aspekter i forbindelse med din varme/energi opgave. Du har derfor kun en kontaktperson, og det er Bedre Bad – Bedre Energi Odder. Vores erfaring siger os, at dette er den bedste løsning, idet den tillader os fuld kontrol over kvalitetsniveauet undervejs i arbejdsprocessen. Du kan blot læne dig tilbage, og vente på at opgaven bliver færdig. Vi garanterer altid arbejde i højeste kvalitet, og sikrer dig et resultat, som du kan være 100% tilfreds med!

Vi er klar med råd

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om hvorvidt dine varmesystemer trænger til en udskiftning? Så tøv endelig ikke med at slå på tråden, og kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar med gode råd, kompetent vejledning og kan garanteret give dig et favorabelt tilbud. Du finder vores kontaktinformationer lige her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss gulvvarme app

Intelligent varmestyring

Prøv at forestille dig et varmestyrings system, som automatisk synkroniserer temperaturen i boligens forskellige rum. Forestil dig også, at dette tilpasses din families daglige rutine. Med et intelligent varmestyrings system, får du kontrol over hver af boligens radiatorer og gulvvarmen i alle døgnets timer. Det er uanset hvorhenne du befinder dig. Det er bare nogle af fordelene ved et intelligent varmestyringssystem. Oveni, så sparer du faktisk også både energi og penge ved et intelligent varmestyringssystem. Hvis du synes, at dette lyder bare en smule interessant, så kan du læse meget mere om Bedre Bad.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Bliv klogere på energi- og varmeløsninger – læs mere om:

Herunder finder du links med informationer omkring nogle af vores udvalgte emner indenfor energi-og varmeløsninger. Her kan du indledningsvis finde nyttige informationer, og lade dig inspirere af Bedre Bad – Bedre Energi Odders mange løsninger. Søger du informationer om et emne, som ikke kan findes på vores hjemmeside, så er du meget velkommen til at kontakte os alligevel. Vi kan højest sandsynligt hjælpe dig med din aktuelle problemstilling.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer