Din varmepumpe, dit behov

Dit indeklima forbedres, og du opnår store besparelser  

Godt nyt til dig, som overvejer at skifte til en varmepumpe. Du kan spare mange penge – og dit indeklima bliver bemærkelsesværdigt bedre – hvis du vælger at skifte til en varmepumpe. Den nyeste Teknologi gennem de seneste år er væsentlig forbedret, og nyindkøbte anlæg er i dag virkeligt effektive.

Investerer du i en moderne varmepumpe, kan du spare beløb, der kan mærkes på boligens varmeregning.

Her kan du se et nogle eksempler på forskellige varmepumpe løsninger:

JORDVARME – flad eller dyb udgravning?

Når du vælger jordvarme, skal du have et jordvarmeanlæg. Et jordvarmeanlæg er bestående af et nedgravet rørsystem. Dertil kommer en varmepumpe, som udnytter temperaturforskellen på varme i jorden  og pumpens kølevæske til udvinding af energi. 300 m2 grund er nok. Bor du på en ganske lille grund, kan jordvarmen hentes via en lodret boring. Den lodrette boring har også den fordel, at haven ikke skal graves op.

Som hovedregel siger man, at man kan halvere varmeudgifterne ved at skifte fra oliefyr til jordvarme. Med den rigtige finansiering skabes ligefrem overskud på balancen mellem investering og energibesparelse.

FRA LUFT – til både varme og vand

Varmepumper kan også hente energien fra luftens temperatur. I dette scenario slipper du for nedgravning af slanger. Til gengæld får du en anelse ringere effektivitet. Se en forenklet forklaring på varmepumpe løsninger herunder.

Hvad er en luft til vand varmepumpe

Ved en luft til vand varmepumpe løsning trækkes ophobet energi i luften ud og "lægges" i vandet i din boligs varmtvandsbeholder.

Hvad er en luft til luft varmepumpe

Du har også mulighed for at vælge en luft til luft varmepumpe, som er et grønt og fornuftigt alternativ til elvarme (måske til brug i sommerhuset). Ved en luft til luft løsning komprimeres udeluften. Energien anvendes til opvarming af frisk luft. Luften blæses så efterfølgende direkte ind i boligen.

Få udregnet din besparelse

Få CO2-præmiering og spar ca. 9.000 kr. det første år! Kontakt os hos Bedre Energi - Ken Skovby VVS -  i dag og få udregnet din besparelse.

Er varmeveksler og varmepumpe det samme?

Ja! Faktisk præcist det samme. Både varmeveksler og varmepumpe arbejder med at sætte væske eller luft under tryk, og trække kalorier/energi ud af luften/væsken. 
Energien/kalorierne tilføres derefter til vand eller luft.

Når du skal vælge VARMEPUMPE til din bolig

Kontakt os og hør om dine muligheder for at få en besparende varmeløsning til din bolig. Vi kommer over hele Østjylland, men vi er særdeles kendt for at lave gode løsninger med din varmepumpe i Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg og omegn.   

Bliv klogere på energi- og varmeløsninger – læs mere om: