Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Varmpeumper Odder – få råd og vejledning

Godt nyt til dig, som overvejer at skifte til en varmepumpe. Du kan spare mange penge – og dit indeklima bliver bemærkelsesværdigt bedre – når du vælger at skifte til en varmepumpe. Varmepumpens teknologi har forbedret sig gevaldigt inden for energieffektivitet, som betyder større besparelser for dig som husejer.

Investerer du i en moderne varmepumpe, kan du spare beløb, der kan mærkes på boligens varmeregning.

Nedenfor kan du blive klogere på de forskellige varmepumpe løsninger såsom jordvarme, luft til vand-varmepumper og luft til luft-varmepumper.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme – flad eller dyb udgravning?

Man kan ikke vælge jordvarme uden også at have et jordvarmeanlæg til boligen. Et jordvarmeanlæg består af et nedgravet rørsystem, som typisk graves ned i haven. Jordvarmeanlægget tilsluttes varmepumpen, hvori energien generes ved brug af temperaturforskellen mellem jorden og pumpens kølevæske.

Den billigste løsning er et jordvarmeanlæg med horisontale slanger, som egner sig til større grunde, med over 300 kvadratmeter have. Hvis du bor på en mindre grund, så kan vi lave en lodret boring (også kendt som vertikal jordvarme). Den lodrette boring har også den fordel, at haven ikke skal graves op.

Som hovedregel siger man, at man kan halvere varmeudgifterne ved at skifte fra oliefyr til jordvarme. Med den rigtige finansiering skabes ligefrem overskud på balancen mellem investering og energibesparelse. Læs mere om jordvarme herunder.

Omdan udeluften til varme og vand

Varmepumper kan også hente energien fra luftens temperatur. I dette scenario slipper du for nedgravning af slanger. Til gengæld får du en anelse ringere effektivitet. Se en forenklet gennemgang af varmepumpe løsninger herunder.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

Du har også mulighed for at vælge en luft til luft varmepumpe, som er et grønt og fornuftigt alternativ til elvarme (måske til brug i sommerhuset). Ved en luft til luft løsning komprimeres udeluften. Energien anvendes til opvarming af frisk luft. Luften blæses så efterfølgende direkte ind i boligen.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

Ved en luft til vand varmepumpe løsning trækkes ophobet energi i luften ud og “lægges” i vandet i din boligs varmtvandsbeholder. Læs mere om luft til vand varmepumpe herunder.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Få udregnet din besparelse

Hvis du skifter fra et oliefyr til en energikilde, som er bedre for miljøet, kan du søge om et energitilskud fra staten. Størrelsen af dette afhænger selvfølgelig af hvilket fyr du skifter fra og til. Det er også muligt at få en CO2-præmiering, hvor du kan spare ca. 9.000 kr. det første år! Kontakt Bedre Energi – Ken Skovby, så kan vi hjælpe dig med de rigtige ansøgninger. Det er ligeledes en mulighed at søge om håndværkerfradrag eller servicefradrag ved skat, når du får installeret en ny varmepumpe. Dette kan være med til at dække håndværkernes timeløn i forbindelse med installation af din nye varmepumpe. Det er vigtigt, at du husker og søge omkring disse ting før projektet startes. Vi står klar til at hjælpe dig med alle ansøgningerne, og rådgive dig omkring de bedste løsninger. Sammen skaber vi de størst mulige besparelser for dig!

Er varmeveksler og varmepumpe det samme?

Ja! Faktisk præcist det samme. Både varmeveksler og varmepumpe arbejder med at sætte væske eller luft under tryk, og trække kalorier/energi ud af luften/væsken. Energien/kalorierne tilføres derefter til vand eller luft.

Når du skal vælge varmepumpe til din bolig

Kontakt os på telefon og hør om dine muligheder for at få en besparende varmeløsning til din bolig. Vi kommer over hele Østjylland, men vi er særdeles kendt for at lave gode løsninger med din varmepumpe i Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg og omegn.

Et samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi Odder er din garanti for et ordentligt stykke arbejde. Vi sætter en pli i, kun at levere kvalitets arbejde til vores kunder. Vores håndværkere står klar med hjælp og råd lige fra idefasen, og vi forlader ikke projektet igen før varmepumpen er installeret, og kunden er 100% tilfreds med arbejdet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer