Ventilation - vælg den bedste løsning for dig

Der findes flere forskellige typer ventilation, og vi leverer løsninger til:

  • Private
  • Virksomheder
  • Institutioner

Ventilation handler om arbejdsmiljø og sikkerhed, men det handler også om komfort, velvære og og glæde ved arbejdet. Et arbejdsmiljø, der er rigtigt velventileret har et godt indeklima. Det betyder meget for medarbejderne, og det gavner produktiviteten.

Ken Skovby VVS har solid erfaring i:

  • ·Ventilationsanlæg og klimaanlæg

  • Energivenlige udsugningsanlæg

Vi hjælper med at afdække dit og din virksomheds speifikke behov, og det gør vi lige grundigt hver gang. Derved opnår vi løsninger med ventilation, der er præcist afpasset efter behov.

Service skal ske regelmæssigt

Begå ikke den fejl at overse regelmæssig og korrekt service af dit udsugningsanlæg, ventilationsanlæg og klimaanlæg. Service er helt essentielt for bibeholdelse af en optimal drift og et ansvarligt ressourceforbrug.

Gennem årene har vi specialiseret os i optimering af drift og økonomi vedrørende industrielle installationer.

Specialistviden om ventilation giver stor økonomisk gevinst for din virksomhed. Lad os håndtere service af din ventilation, så du kan koncentrere dig om det, du gør bedst.

Glæd dig til at mærke effekten af korrekt VENTILATION

Man arbejder bedre, når forholdene er i orden.

Undervurder derfor aldrig ventilation. Undgå at dine medarbejdere føler sig sløve, eller har ondt i hovedet på grund af dårlig ventilering.

Med vores rådgivning er du sikker på den bedst mulige løsning inden for ventilation. Vi har stor erfaring med ventilation, og vi kommer også til dig. I disse områder udfører vi hele tiden gode løsninger med ventilation: Odder, Hundslund, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg og omegn.

Vi brænder for at optimere dit arbejdsmiljø med korrekt ventilation. Glæd dig til at mærke forskellen.

Rådgivning, installation og service

Bedre Energi Odder - Ken Skkovby VVS varetager hele opgaven med ventilation. Fra rådgivning til installation, så dit anlæg er klar til brug. Vi udfører og lægger vægt på service efterfølgende.

Bliv klogere på energi- og varmeløsninger – læs mere om: