Bedre Bad - Bedre Energi - Bedre indeklima med vores ventilationsløsninger

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Ventilation – vælg den bedste løsning for dig

Der findes flere forskellige typer ventilation, og hver har sin fordel. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odder står vi klar til at rådgive dig omkring hvilken type ventilation, som passer bedst til dine behov. Med det rigtige ventilationssystem kan du skabe et bedre indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads. Vi leverer løsninger til:

 • Private
 • Virksomheder
 • Institutioner

Ventilation handler om arbejdsmiljø og sikkerhed, men det handler også om komfort, velvære og glæde ved arbejdet. Et arbejdsmiljø, der er rigtigt velventileret, har et godt indeklima. Det betyder meget for medarbejderne, og det gavner produktiviteten.

Ken Skovby VVS har solid erfaring i:

 • Ventilationsanlæg og klimaanlæg
 • Energivenlige udsugningsanlæg

Vi hjælper med at afdække dit og din virksomheds specifikke behov, og det gør vi lige grundigt hver gang. Derved opnår vi løsninger med ventilation, der er præcist afpasset efter behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Service skal ske regelmæssigt

Begå ikke den fejl at overse regelmæssig og korrekt service af dit udsugningsanlæg, ventilationsanlæg og klimaanlæg. Service er helt essentielt for bibeholdelse af en optimal drift og et ansvarligt ressourceforbrug.

Gennem årene har vi specialiseret os i optimering af drift og økonomi vedrørende industrielle installationer.

Specialistviden om ventilation giver stor økonomisk gevinst for din virksomhed. Lad os håndtere service af din ventilation, så du kan koncentrere dig om det, du gør bedst.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme og indeklima

Glæd dig til at mærke effekten af korrekt ventilation

Man arbejder ganske enkelt bedre, når forholdene er i orden. Derfor bør du aldrig undervurdere værdien af korrekte ventilationsforhold i dine bygninger. Ved korrekt ventilation undgår du, at dine medarbejder føler sig sløve, eller har ondt i hovedet pga. dårlig ventilering.

Det kræver god udskiftning af luften i en bygning, hvis du vil have et godt indeklima, sunde huse og endnu sundere mennesker. I dag er mange nye og energirigtige boliger tætte og velisolerede, da de på den måde bedst muligt holder varmen inde og reducerer energiforbruget. Det betyder bare også, at korrekt ventilation i dag er vigtigere end nogensinde. Det er vigtigt for dine bygninger, og menneskerne som befinder sig i dem, at der konstant bliver tilført frisk luft. Dette gør sig gældende i hele boligen, men det er især vigtigt i rum med fugt og damp, såsom køkkener og badeværelser. Har du f.eks. et badeværelse uden mulighed for at åbne et vindue, så er en ventilator alt afgørende for indeklimaet. Det er nemlig meget vigtigt for rummet at få tilført frisk luft og at den ”gamle” og ofte vandholdige luft bliver ført bort.

Sørger du for en korrekt ventilation i din bygning, så undgår du i højere grad fugtskader, svamp og råd. Det er både sundt for boligen, men også for familien eller medarbejderne, som har deres daglige gang heri. Udover de helbredsmæssige fordele ved et sundt indeklima, så er der også en økonomisk vinkel. Luft som er vandholdigt og brugt kræver nemlig mere energi at varme op. Derfor er der gode penge at spare ved installationen af ventilation i bygningen.

Med vores rådgivning er du sikker på den bedst mulige løsning inden for ventilation. Vi har stor erfaring med ventilation, og vi kommer også til dig. I disse områder udfører vi hele tiden gode løsninger med ventilation: Odder, Hundslund, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg og omegn.

Vi brænder for at optimere dit arbejdsmiljø med korrekt ventilation. Glæd dig til at mærke forskellen.

Rådgivning, installation og service

Bedre Energi Odder – Ken Skovby VVS varetager hele opgaven med ventilation og indeklima. Fra rådgivning til installation, så dit anlæg er klar til brug. Vi udfører og lægger vægt på efterfølgende service af ventilationsanlæg.

Tag os med på råd før en eventuel udvidelse af ventilationen i dine bygninger. Vi kan sikre dig, at de bedste teknikker tages i brug, og at du får lige præcis den ventilation, som passer til dine behov. Sammen kan vi skabe et sundt og forebyggende indeklima, som giver dig en gladere familie/arbejdsplads, og som i det lange løb kan spare dig mange penge!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer