Adresse og kontaktoplysninger

Du kan finde Ken Skovby VVS - Bedre Bad Bedre Energi i Odder. Vi er nemlig din uvildige lokale specialist både inden for VVS, badeværelser og energiløsninger. Alle vores kunder er altid velkommen til at kontakte os, om det enten er over telefon, mail eller på værkstedet, så står vi altid til rådighed. Samtidig er du også altid velkommen til at henvende dig til en af vores medarbejder, hvis du ser ham ude i det danske land. Vi er nemlig altid serviceminded, og ønsker kun den bedste oplevelser for vore kunder.

Du finder alle vores kontaktoplysninger herunder: 

Skovdalsvej 13
8300 Odder

Tlf.: 86 54 44 44
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Når du ringer til os, får du altid en kyndig medarbejder i røret, som altid vil gå hele vejen for at netop svare på dine spørgsmål. Dog er det ikke altid muligt over telefonen, da noget kræver lidt betænkningstid, som for eksempel noget meget teknisk. Her vil det være mere oplagt at sende en mail, så vi er sikre på, at du får det korrekte svar. Det er helt gratis at tage kontakt og modtage et uforpligtende tilbud. Læs b.la. også om vores energitjek og gratis badtjek og få en vurdering af dit hjem.

Hvis du står med akutte problemer, så kontakt direkte over telefonen. Her kan vi nemlig give dig den hurtigste respons, og derved få klaret dit problem med det samme. Hvis dit rør er sprunget, så kontakt os endelig. Vi kunne aldrig finde på at lade vores kunder i stikken.

Kontakt Ken Skovby VVS

Send os en forespørgsel gennem nedenstående formular. Udfyld med dit navn, telefonnummer og lidt om hvad din opgave går ud på, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Har du brug for akut hjælp, så får du hurtigst svar på tlf. 86 54 44 44.