VVS-installatør i Odder og omegn

Bedre Bad – Bedre Energi Odder – Ken Skovby VVS håndterer alt fra de simple VVS-opgaver over etablering af større VVS-installationer. Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor de bedste fagfolk sikrer, at kunderne får den højeste kvalitet. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS installationer. Vi har mange års erfaring med VVS som vores kernekompetence, og vi tilbyder kun kvalitetsløsninger der holder i mange år fremover.

Hos Bedre Bad Odder har vi mange års erfaring indenfor VVS-branchen, hvilket gør at vi kan betjene både private boligejere, industri, erhverv, institutioner og boligforeninger.

Uanset hvilken type af VVS eller energi opgave du står med, så kan du være sikker på, at vi kan være behjælpelige. Vores kompetente vvs-installatører og energieksperter står klar til løse en bred vifte af opgaver, og give professionel rådgivning. Vi sætter stort fokus på, at opgaven skal løses i dialog med kunden. Det betyder, at vi tager dig med på råd og får helt styr på dine ønsker og behov i forbindelse med projektet.

Vi har erfaring med alle de traditionelle VVS opgaver såsom:

Som du kan læse fra ovenstående, så har vi her hos Bedre Bad Odder – Ken Skovby VVS en meget bred kompetenceramme. Det gælder både installation af nye anlæg og service på eksisterende varme- og vandinstallationer. Vi har også æren af at være certificerede energivejledere, hvilket betyder, at vi kan sikre dig den bedste rådgivning omkring energiinstallationer og alternative energikilder.

Vi har gennem årene udført vvs-arbejde for en lang række kunder i Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop dine opgave.

Ken Skovby

Aut. VVS-installatør Odder
Bedre Bad partner
Certificeret Energivejleder
Certific. Vådrumsinstallatør

Tlf. 86 54 44 44
Mail: kenskovby@gmail.com

cta-Bedre-bad-Odder-Ken-Skovby

Lad os ringe dig op!

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 86 54 44 44
  kenskovby@gmail.com

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer