Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Adresse og kontaktoplysninger

Du kan finde Ken Skovby VVS – Bedre Bad Bedre Energi i Odder. Vi er nemlig din uvildige lokale specialist både inden for VVS, badeværelser og energiløsninger. Alle vores kunder er altid velkommen til at kontakte os, om det enten er over telefon, mail eller på værkstedet, så står vi altid til rådighed. Samtidig er du også altid velkommen til at henvende dig til en af vores medarbejder, hvis du ser ham ude i det danske land. Vi er nemlig altid serviceminded, og ønsker kun den bedste oplevelser for vore kunder.

Du finder alle vores kontaktoplysninger herunder:

Skovdalsvej 13
8300 Odder

Bedre Bad - Bedre Energi - Rent drikkevand

Din Sikkerhed for Kvalitet og Service

Når du ringer til os, får du altid en kyndig medarbejder i røret, som altid vil gå hele vejen for at netop svare på dine spørgsmål. Dog er det ikke altid muligt over telefonen, da noget kræver lidt betænkningstid, som for eksempel noget meget teknisk. Her vil det være mere oplagt at sende en mail, så vi er sikre på, at du får det korrekte svar. Det er helt gratis at tage kontakt og modtage et uforpligtende tilbud. Læs b.la. også om vores energitjek og gratis badtjek og få en vurdering af dit hjem.

Hvis du står med akutte problemer, så kontakt direkte over telefonen. Her kan vi nemlig give dig den hurtigste respons, og derved få klaret dit problem med det samme. Hvis dit rør er sprunget, så kontakt os endelig. Vi kunne aldrig finde på at lade vores kunder i stikken.

Nyt køkken

Kontakt Ken Skovby VVS

Send os en forespørgsel gennem nedenstående formular. Udfyld med dit navn, telefonnummer og lidt om hvad din opgave går ud på, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 86 54 44 44
  kenskovby@gmail.com

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer