Firmaprofil

Bedre Bad Odder – Ken Skovby VVS

Virksomheden blev oprindelig opstartet med almindeligt servicearbejde i og omkring Odder. Efter kort tid begyndte vi at lave typehuse, og firmaet voksede støt. Efter et par år og dyre lærepenge, dels økonomisk, og dels fordi vi skulle gå på kompromis med kvaliteten, stoppede vi med at lave typehuse og begyndte i stedet for på renoveringsopgaver i Odder, Skanderborg, Solbjerg, Malling, Beder, Mårslet, Hundslund, Hasselager, Hørning og især i Århus.

Mange faste samarbejdspartnere

Vi har med årene fået mange faste samarbejdspartnere og deltager derfor næsten aldrig i licitationsopgaver, men derimod i opgaveløsninger med bygherrer og hovedentreprenører.

Sideløbende med de mange store opgaver, er vores serviceafdeling vokset, så vi altid har 3 - 4 montører til at passe Odder by og omegn.

Viden om alternative energiformer

I de seneste år har vi efteruddannet os i alternative energiformer med jordvarme / vamepumper som det primære, men også biobrændsel og solvarme er blevet store områder.


Vi vil gerne gøre en forskel og give kunden den rigtige rådgivning, pris og udførelse af opgaven, så vi gennem vores arbejde hjælper kunden med at spare på varmeudgifterne til gavn for vores samfund og natur.

Medlem af Bedre Bad – Bedre Energi kæden

I 2007 fik vi en henvendelse fra den landsdækkende Bedre Bad – Bedre Energi kæde om at indtræde i samarbejdet for at dække Odder-området, så forbrugerne kunne få den bedste rådgivning og inspiration, når der skal laves nyt badeværelse. Efter lidt overvejelse valgte vi at indtræde, og det har medført en øget beskæftigelse på istandsættelse af badeværelser. Det medfører også en større eksponering af firmaet, som gør at vi får utrolig mange henvendelser.

Samarbejde mellem stærke VVS-installatører

Bedre Bad – Bedre Energi er et af landets mest seriøse samarbejder mellem selvstændige VVS-installatører, hvor vi inspirerer hinanden og virker som et fælles videncenter, samtidig med at vi har et stærkt sekretariat og markedsføringskoncept samt samarbejde med de toneangivende leverandører på markedet.

Ansvar for morgendagens VVS´ere

Vi har altid mellem 2 - 4 lærlinge ansat, da jeg føler, vi har meget at tilbyde de unge mennesker. Vi vil meget gerne lære fra os. Jeg havde selv en god læreplads, hvor der var en god balance mellem de faste svende og lærlinge. Her lærte vi ansvar og respekt for kunderne og arbejdsopgaverne. Dette har jeg prøvet at videreføre i mit firma, så også de kommende montører er klædt ordentligt på til fremtiden.

VI ER MEDLEM AF TEKNIQ

Ken Skovby VVS, Bedre Bad – Bedre Energi i Odder er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk. 

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer - https://www.el-vvs-anke.dk/

VI ER MEDLEM AF ARBEJDSGIVEREN

Ken Skovby VVS, Bedre Bad – Bedre Energi i Odder er medlem af Arbejdsgiven (tidligere DS håndværk & Industri) – din sikkerhed for godt håndværk. 

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Håndværkets Ankenævn - https://www.hvanke.dk/

God dynamik

Det giver også en god dynamik i firmaet, at der er en blanding af unge og lidt ældre montører. Ydermere har vores fag altid lidt under, at der ikke var kvalificerede montører nok, så hvis man vil have dygtige folk, må man også selv være med til at udlære nogle. Det mener jeg ganske enkelt alle virksomheder har pligt til, uanset fag.

Vi er medlem af Tekniq

Ken Skovby VVS, Bedre Bad – Bedre Energi i Odder er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk. 

Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer - https://www.el-vvs-anke.dk/