Gode råd

Her på siden finder du en række gode råd omkring forskellige VVS-relaterede emner. Bedre Bad Odder har samlet nogle nyttige tips, som vi mener kan hjælpe dig i den kommende tid. Der er råd omkring vejrskifte, og påvirkningen heraf på dine udendørs installationer. Du finder også gode råd omkring, hvordan du kan spare penge på varme og vandregningen. Vi deler ud af vores ekspertise på forskellige områder, og forsøger på denne måde, at øge servicegraden for alle vores kunder. Uanset om du er interesseret i, at spare ekstra penge på elregningen, eller du har miljøet meget tæt på hjertet. Der er råd til alle holdninger og typer her på siden. Har du yderligere spørgsmål til rådene, eller andre relaterede emner, så kontakt os endeligt.

Nu kommer frosten snart!

Husk derfor at slangekoblingen på din udendørs vandhane skal afmonteres, - også hvis du har en frostfri udendørs vandhane.

Vandspild eller velvære - det koster det samme

Det er ikke få liter vand, der fosser gennem rørene i det moderne hjem. Faktisk bruger en gennemsnitsdansker et sted mellem 130 og 160 liter om dagen. For at øge vores bevidsthed om vandforbrug har staten indført grønne afgifter, som i perioden 1994-1996 er steget fra 1,25 til 6,25 kroner pr. kubikmeter vand.

En dryppende vandhane kan koste helt op til 2.500 kroner om året!

Det starter med et enkelt dryp. Og hvis ingen gør noget ved det, bliver det stille og roligt værre og værre. Og så er det, det bliver dyrt. Hvis din vandhane drypper »langsomt«, slipper du måske med en ekstra vandregning på 200 kroner om året. Hvis den drypper »hurtigt« eller småløber, ja så må du indstille dig på en ekstraregning på over 2.500 kroner. For 2500 kroner kan du få en helt ny vandhane med ekstra funktioner, og derfor skal du altid tjekke din vandhane for sprækker, eller dryp. Hvis uheldet er ude, og der skal ny vandhane til, har vi altid et stort udvalg af forskellige armaturer til dig.

Hvis dit toilet løber, kan det koste 10.000 kroner!

Der løber op til 400.000 liter rent drikkevand direkte i kloakken, hvis dit toilet løber, så der er uro i kummen. Eller for 10.000 kroner vand. Det er lidt af en gyser - som du ikke bare kan lukke låget for. Hvis toilettet kun løber, så du har svært ved at se det, kan du alligevel nemt få en ekstraregning på 2.500 kroner for et år. Eller samme pris som et nyt, moderne og økonomisk toilet. Hvis du ønsker at tjekke selv, skal du huske at slukke vandet til toilettet. Optimalt vil være at få fat i din lokale vvs installatør, så du er sikret korrekt håndtering.

Sådan går du fra vandspild til velvære!

Forestil dig hvad du kan få i stedet for vandspild! Det du sparer i vandpriser, grønne afgifter, vandafledning og moms kan betale flere lækre, komfortable forbedringer. Et nyt toilet, en smuk håndvask eller måske endda et helt nyt badeværelse. Og findes der noget skønnere end en afslappende halv time i et nyt badeværelse, der er smukt, hvor alt virker? Vandspild eller velvære, du bestemmer!

Skift armaturer

Der er ofte store besparelser at hente på at sætte husets armaturer under lup. To-grebsarmaturer kan med fordel udskiftes med et-grebsarmaturer. Det er både lettere og hurtigere at temperere vandet på et-grebsarmaturerne, så der kan spares adskillige liter vand på den konto alene. Endnu flere dyre dråber sparer du ved at anskaffe en vandsparehane, der automatisk falder tilbage til halv vandmængde, når du slipper grebet. Der er mange muligheder. Vandhane og Armatur, kært barn har mange navne. Få flere gode råd hos Ken Skovby VVS Aps.

Grønt skyl - ren samvittighed

En typisk familie på fire, med et ellers velfungerende toilet, der bruger 12 liter pr. gang, skyller for ca. 2.700 kroner vand ud om året. Derfor er der god økonomi i at udskifte det gamle toilet med et nyt lavtskylstoilet. Det bruger kun 4 liter pr. gang. På den måde kan du spare helt op til 1.800 kroner om året. År efter år vel at mærke. Men pas på! Der skal en vis mængde vand til for at sikre den bedste hygiejne og hindre stoppede kloakrør.

Gode råd

  • Hold skarpt øje med vandmåleren. Bevæger den sig selv om du ikke bruger vand, er der en utæthed.
  • Vær varsom med at købe vandbesparende »dimser«. Ikke alle er af god kvalitet og nogle kan endda forårsage skade på dine vandrør.
  • Permanente løsninger er dyrere på kort sigt, men tjenes hurtigt hjem i sparet vand og energi.
  • Kontakt Bedre Bad Odder - Ken Skovby VVS - få råd om reduceret vandforbrug og spar mange penge!

Vi kommer gerne og taler med dig om disse eller andre emner, hvor du kan spare penge i det lange løb. Spørg os om badeværelse, bademiljø, gulvvarme, fjernvarme, jordvarme, ventilation eller luft til vandvarmepumpe eller andre VVS opgaver. Vi hjælper gerne.

Vi besøger ofte kunder i vores nærområde Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg. Bor du længere væk, er det ikke noget problem.