Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Gode råd til dine vvs-installationer

Her på siden finder du en række gode råd omkring forskellige VVS-relaterede emner. Bedre Bad Odder har samlet nogle nyttige tips, som vi mener kan hjælpe dig i den kommende tid. Der er råd omkring vejrskifte, og påvirkningen heraf på dine udendørs installationer. Du finder også gode råd omkring, hvordan du kan spare penge på varme og vandregningen. Vi deler ud af vores ekspertise på forskellige områder, og forsøger på denne måde, at øge servicegraden for alle vores kunder. Uanset om du er interesseret i, at spare ekstra penge på elregningen, eller du har miljøet meget tæt på hjertet. Der er råd til alle holdninger og typer her på siden. Har du yderligere spørgsmål til rådene, eller andre relaterede emner, så kontakt os endeligt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Frostline EQI Wall posteventil

Når frosten melder sig på banen – beskyt udendørs vandhanen

Frosten kommer snart – husk derfor at afmontere slangekoblingen på din udendørs vandhane – dette tip gælder også, hvis du har en frostfri udendørs vandhane.

hansgrohe-Talis-M54

En dryppende vandhane kan koste helt op til 2.500 kroner om året!

Det starter med et enkelt dryp – og hvis vanen ikke bliver tilset, bliver det stille og roligt værre og værre. Og så er det, det bliver dyrt. Hvis din vandhane drypper »langsomt«, slipper du måske med en ekstra vandregning på 200 kroner om året. Hvis den drypper »hurtigt« eller småløber, ja så må du indstille dig på en ekstraregning på over 2.500 kroner. For de penge kan du få en helt ny vandhane med ekstra funktioner, og derfor skal du altid tjekke din vandhane for sprækker, eller dryp. Hvis uheldet er ude, og der skal ny vandhane til, har vi altid et stort udvalg af forskellige armaturer til dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Hvis dit toilet løber, kan det koste 10.000 kroner!

Der løber op til 400.000 liter rent drikkevand direkte i kloakken, hvis dit toilet løber, så der er uro i kummen. Et rindende toilet, som overforbruger 400.000 liter, koster til 10.000 kroner om året i spildt vand. Det er lidt af en gyser, som kan være svært bare at lukke låget for. Beregninger viser, at når toilettet kun løber en smule, så lidt at det er svært at se eller høre, så fosser der ca. 2.500 kr. ud i kummen hvert år. Denne sum, er cirka det som prisen på et nyt, moderne og vandbesparende toilet. Vi vil anbefale alle at få tjekket toilettet – det kan nemlig nemt løbe løbsk. Hvis du ønsker at tjekke selv, skal du huske at slukke vandet til toilettet. Optimalt vil være at få fat i din lokale vvs installatør, så du er sikret korrekt håndtering.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i kobber

Skift armatur på badeværelset

Der er ofte store besparelser at hente på at sætte husets armaturer under lup. To-grebsarmaturer kan med fordel udskiftes med et-grebsarmaturer. Det er både lettere og hurtigere at temperere vandet på de moderne blandingsbatterier, så der kan spares adskillige liter vand på den konto alene. Endnu flere dyre dråber sparer du ved at anskaffe en vandsparehane, der automatisk falder tilbage til halv vandmængde, når du slipper grebet. Der er mange muligheder. Vandhane, Blandingsbatteri og Armatur, kært barn har mange navne.

Bedre Bad - Bedre Energi - rent drikkevand

Vandspild eller velvære – det koster det samme

Der er mange liter vand, der fosser gennem rørene i det moderne hjem. Faktisk bruger en gennemsnitsdansker et sted mellem 130 og 160 liter om dagen. For at øge vores bevidsthed om vandforbrug har staten indført grønne afgifter, som i perioden 1994-1996 er steget fra 1,25 til 6,25 kroner pr. kubikmeter vand.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Sådan går du fra vandspild til velvære!

Forestil dig hvad du kan få i stedet for vandspild! Det du sparer i vandpriser, grønne afgifter, vandafledning og moms kan betale flere lækre, komfortable forbedringer. Et nyt toilet, en smuk håndvask eller måske endda et helt nyt badeværelse. Og findes der noget skønnere end en afslappende halv time i et nyt badeværelse, der er smukt, hvor alt virker? Vandspild eller velvære, du bestemmer!

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Grønt skyl – ren samvittighed

En typisk familie på fire, med et ellers velfungerende toilet, der bruger 12 liter pr. gang, skyller for ca. 2.700 kroner vand ud om året. Derfor er der god økonomi i at udskifte det gamle toilet med et nyt lavtskylstoilet. Det bruger kun 4 liter pr. gang. På den måde kan du spare helt op til 1.800 kroner om året. År efter år vel at mærke. Men pas på! Der skal en vis mængde vand til for at sikre den bedste hygiejne og hindre stoppede kloakrør.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

4 skarpe råd til vandforbrug

 • Hold skarpt øje med vandmåleren. Bevæger den sig selv om du ikke bruger vand, er der en utæthed.
 • Vær varsom med at købe vandbesparende »dimser«. Ikke alle er af god kvalitet og nogle kan endda forårsage skade på dine vandrør.
 • Permanente løsninger er dyrere på kort sigt, men tjenes hurtigt hjem i sparet vand og energi.
 • Kontakt Bedre Bad Odder – Ken Skovby VVS – få råd om reduceret vandforbrug og spar mange penge!

Vi kommer gerne og taler med dig om disse eller andre emner, hvor du kan spare penge i det lange løb. Spørg os om badeværelse, bademiljø, gulvvarme, fjernvarme, jordvarme, ventilation eller luft til vandvarmepumpe eller andre VVS opgaver. Vi hjælper gerne.

Vi besøger ofte kunder i vores nærområde Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg. Bor du længere væk, er det ikke noget problem.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer