Køkken

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og funktionalitet.

I arbejdet med at skabe det gode køkken er kvalitet et nøgleord for os: Det gælder i det arbejde, vi udfører; i de produkter, vi leverer, samt i dialogen med kunden. Kort sagt: Hos Bedre Bad Odder står vi for kvalitet hele vejen!

Vi giver dig valgmulighederne

Der findes mange muligheder, når du skal vælge køkken:

  • Skal den nye emhætte f.eks. være med udsugning eller recirkulation?
  • Skal det være med intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket?
  • En vandhane med vandsparer eller håndbruser, eller måske et batteri, der kan give dig kogende vand direkte fra din vandhane?

Der findes også et bredt udvalg af køkkenvaske. Ikke bare i forskellige størrelser, men også i forskellige materialer og farver. Det er med andre ord altid muligt at finde en vask, der passer nøjagtigt til dit køkken og dine ønsker.

Træk på vores viden og erfaring

Ken Skovby VVS ApS er altid klar med råd og vejledning, samt korrekt montering, så du kan få præcist det køkken, hvor du kan kokkerere til alle fem kokkehuer.

Kontakt os for et fordelagtigt tilbud.

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med nyt køkken i Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg. Ring til os, så kigger vi forbi.