Skal vi hjælpe dig med dit Køkken?

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og funktionalitet.

I arbejdet med at skabe det gode køkken er kvalitet et nøgleord for os: Det gælder i det arbejde, vi udfører; i de produkter, vi leverer, samt i dialogen med kunden. Kort sagt: Hos Bedre Bad Odder står vi for kvalitet hele vejen!

Når det kommer til renovering eller vedligeholdelse af køkkenet, kræver det en professionel og veludført planlægningsproces. Denne proces starter allerede i inspirationsfasen, hvor køkkeninstallationerne skal vælges: komfur, køleskab, materialer til køkkenet og andre køkkenelementer. Denne indledende fase er essentiel, da den bygger hele fundamentet for det videre projektforløb. Med Bedre Bad Odder, kan du være helt sikker på, at vi gør vores for, at sikre dig det bedst mulige køkken.

Træk på vores viden og erfaring

Ken Skovby VVS ApS er altid klar med råd og vejledning, samt korrekt montering, så du kan få præcist det køkken, hvor du kan kokkerere til alle fem kokkehuer. Som medlem af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi, er vi altid opdateret omkring de nyeste teknikker og produkter. Det betyder, at vi har kompetencerne til, at installere selv de allernyeste køkkeninstallationer og elementer. Samtidigt tillader det os, at trække på vores kompetente kollegaers erfaringer med køkkener, hvis vi imod alt forventning skulle støde på en opgave vi ikke kan løse.

Kontakt os for et fordelagtigt tilbud. Vi står altid klar til, at hjælpe vores kunder med professionel rådgivning. Har du spørgsmål omkring køkkenemner, eller andre relevante VVS spørgsmål - så står vi klar med professionel sparring.

Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med nyt køkken i Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg. Ring til os, så kigger vi forbi.

Vi giver dig valgmulighederne

Der findes mange muligheder, når du skal vælge køkken:

  • Skal den nye emhætte f.eks. være med udsugning eller recirkulation?
  • Skal det være med intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket?
  • En vandhane med vandsparer eller håndbruser, eller måske et batteri, der kan give dig kogende vand direkte fra din vandhane?

Der findes også et bredt udvalg af køkkenvaske. Ikke bare i forskellige størrelser, men også i forskellige materialer og farver. Det er med andre ord altid muligt at finde en vask, der passer nøjagtigt til dit køkken og dine ønsker. 

Uanset hvilke funktioner og stil du vælger til dit nye køkken, så kan vi med garanti ordne det. Vi har en professionel stab af kompetente VVS-installatører og et godt netværk af leverandørere, som tillader os at stå for hele projektet. Indgår du en aftale med os, så tilbyder vi totalløsnings modellen. Det betyder, at vi bliver totalleverandør på dit køkkenprojekt, og altså står for koordineringen af materiale leverancer og de forskellige nødvendige håndværkere. En totalløsning giver dig en enkelt pris på hele projektet, og en garanti for et køkken udført i kvalitets håndværk.

Læs mere omkring vores aktiviter her:

Herunder kan du læse mere omkring vores kompetenceområder. Vi løser flere forskellige aktiviteter, og kan garantere håndværk udført i højeste kvalitet hver gang!