Nyt køkken

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Køkken installation med Ken Skovby VVS

Ken Skovby VVS er en del af Bedre Bad – Bedre Energi i Odder, Danmark. De håndterer en bred vifte af VVS-opgaver, lige fra simple opgaver til etablering af større VVS-installationer. Deres kerneområder er vand, varme, sanitet og gas, og de har et team af dygtige fagfolk, der sikrer høj kvalitet i deres arbejde.

Nyt køkken

Skal vi hjælpe med dit køkken

Køkkenet skal være smukt og funktionelt. Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og funktionalitet.

I arbejdet med at skabe det gode køkken er kvalitet et nøgleord for os: Det gælder i det arbejde, vi udfører; i de produkter, vi leverer, samt i dialogen med kunden. Kort sagt: Hos Bedre Bad Odder står vi for kvalitet hele vejen!

Når det kommer til renovering eller vedligeholdelse af køkkenet, kræver det en professionel og veludført planlægningsproces. Denne proces starter allerede i inspirationsfasen, hvor køkkeninstallationerne skal vælges: komfur, køleskab, materialer til køkkenet og andre køkkenelementer. Denne indledende fase er essentiel, da den bygger hele fundamentet for det videre projektforløb. Med Bedre Bad Odder, kan du være helt sikker på, at vi gør vores for at sikre dig det bedst mulige køkken.

Quooker Fusion Round

Vi giver dig valgmulighederne

Der findes mange muligheder, når du skal vælge køkken:

 • Skal den nye emhætte f.eks. være med udsugning eller recirkulation?
 • Skal det være med intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket?
 • En vandhane med vandsparer eller håndbruser, eller måske et batteri, der kan give dig kogende vand direkte fra din vandhane?

Der findes også et bredt udvalg af køkkenvaske. Ikke bare i forskellige størrelser, men også i forskellige materialer og farver. Det er med andre ord altid muligt at finde en vask, der passer nøjagtigt til dit køkken og dine ønsker.

Uanset hvilke funktioner og stil du vælger til dit nye køkken, så kan vi med garanti ordne det. Vi har en professionel stab af kompetente VVS-installatører og et godt netværk af leverandørerne, som tillader os at stå for hele projektet. Indgår du en aftale med os, så tilbyder vi totalløsnings modellen. Det betyder, at vi bliver totalleverandør på dit køkkenprojekt, og altså står for koordineringen af materiale leverancer og de forskellige nødvendige håndværkere. En totalløsning giver dig en enkelt pris på hele projektet, og en garanti for et køkken udført i kvalitets håndværk.

Køkken med Grundfos pumpe - skala2

Vigtigheden af en Professionel VVS’er til Køkkenrenovering

Når det kommer til køkkenrenovering, er det afgørende at have en professionel VVS’er ved din side. Køkkenet er et af de mest komplekse rum i hjemmet, hvor vand, gas, og elektricitet ofte skal arbejde sammen i et harmonisk system. En fejl eller overset detalje kan ikke kun være kostbar, men også potentielt farlig.

Løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer tilbydes også, og mange års erfaring med VVS som vores kernekompetence sikrer, at vi kun tilbyder kvalitetsløsninger, der holder i mange år fremover.

Med mange års erfaring inden for Vvs-branchen, er vi i stand til at betjene både private boligejere, industri, erhverv, institutioner og boligforeninger. Uanset hvilken type VVS- eller energiopgave du står med, kan du være sikker på, at vi kan være behjælpelige.

Ken Skovby, den autoriserede VVS-installatør og partner hos Bedre Bad, er også en certificeret Energivejleder og Vådrumsinstallatør. Han og hans team har gennem årene udført VVS-arbejde for en lang række kunder i Odder og omegn.

Grohe Essence Smartcontrol

Kontakt os allerede i dag og træk på vores viden og erfaring

Hvis du har spørgsmål om køkkenemner eller andre relevante VVS-spørgsmål, vi er altid parate til at bistå med professionel vejledning og tilbyde professionel sparring. Vi har hjulpet mange tilfredse kunder med nye køkkener i Odder, Hundslund, Malling, Beder, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg og Skanderborg.

Ken Skovby VVS ApS er altid klar med råd og vejledning, samt korrekt montering, så du kan få præcist det køkken, du ønsker. Som medlem af den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi, er vi altid opdateret omkring de nyeste teknikker og produkter. Det betyder, at vi har kompetencerne til at installere selv de allernyeste køkkeninstallationer og elementer. Samtidigt tillader det os at trække på vores kompetente kollegaers erfaringer med køkkener, hvis vi imod alt forventning skulle støde på en opgave vi ikke kan løse.

Giv os et kald, og vi kommer forbi for at diskutere yderligere. Du kan nå os på telefoneller via e-mail. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med dit næste køkken- eller VVS-projekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - regndråber

Læs mere omkring vores aktiviteter her:

Herunder kan du læse mere omkring vores kompetenceområder. Vi løser flere forskellige aktiviteter, og kan garantere håndværk udført i højeste kvalitet hver gang!

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer