Vores faste samarbejdspartnere

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Odder har vi igennem årene opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere. Derfor er det sjældent, at vi deltager i licitationsopgaver, men derimod foretrækker opgaveløsninger med bygherrer og hovedentreprenører. Sideløbende med teamet der løser store opgaver, har vores serviceteam altid 3-4 ledige montører, som servicerer Odder og omegn.

Vi er medlem af Bedre Bad – Bedre Energi kæden

Vi er stolte medlemmer af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi, som er et fællesskab for vvs-installatører og de dygtigste energieksperter. Vi indtræder i samarbejdet for at dække Odder-området og have mulighed for attilbyde den bedste rådgivning og inspiration, når der f.eks. skal bygges eller renoveres badeværelse. Med kæden som samarbejdspartner kan vi dygtiggøre os inden for vvs- og energifagets mange grene.

Bedre Bad – Bedre Energi sikrer samarbejde mellem selvstændige VVS-installatører som os selv. Herigennem kan vi inspirere og udveksle erfaringer på kryds og tværs. Ligeledes har vi et godt samarbejde med kvalitetsleverandører, der sikrer dig kvalitetsløsningen til en skarp pris.

Vil du læse mere om vores leverandører? Klik her og se listen med brands.