Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Ken Skovby
Aut. VVS-installatør Odder – Bedre Bad partner – Certificeret Energispecialist – Certificeret Vådrumsspecialist

Vores faste samarbejdspartnere

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odder har vi igennem årene opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere. Derfor er det sjældent, at vi deltager i licitationsopgaver, men derimod foretrækker opgaveløsninger med bygherrer og hovedentreprenører. Sideløbende med teamet der løser store opgaver, har vores serviceteam altid 3-4 ledige montører, som servicerer Odder og omegn.

Grohe Essence Smartcontrol

Vi er medlem af Bedre Bad – Bedre Energi kæden

Vi er stolte medlemmer af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi, som er et fællesskab for vvs-installatører og de dygtigste energieksperter. Vi indtræder i samarbejdet for at dække Odder-området og have mulighed for attilbyde den bedste rådgivning og inspiration, når der f.eks. skal bygges eller renoveres badeværelse. Med kæden som samarbejdspartner kan vi dygtiggøre os inden for vvs- og energifagets mange grene.

Bedre Bad – Bedre Energi sikrer samarbejde mellem selvstændige VVS-installatører som os selv. Herigennem kan vi inspirere og udveksle erfaringer på kryds og tværs. Ligeledes har vi et godt samarbejde med kvalitetsleverandører, der sikrer dig kvalitetsløsningen til en skarp pris.

Vil du læse mere om vores leverandører?

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 54 44 44
kenskovby@gmail.com

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

    Navn

    Email

    Telefon

    Adresse

    Postnummer