Få hjælp til tag, tagrender og facade

Vedligeholdelse af tag, tagrender og facade

Tagrender og inddækninger bliver ofte overset, når huset skal vedligeholdes. Det er problematisk, da begge dele er afgørende for at taget holder tæt, og vandet bliver ledt ordentligt væk.

Derfor er det nødvendigt med et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages, før det bliver til store skader, som koste rigtigt meget at udbedre. Tag hånd om dit tag, så du ikke mister værdi.

Få hjælp til tagrender

Bedre Bad - Bedre Energi Odder løser opgaver inden for tagrender. Vi kan være behjælpelige med eftersyn, rensning og reparationer af enhver type tagrende og nedløbsrør.

Det er en god ide at få renset sine tagrender efter nedfaldne blade og grene m.m. som alt sammen samles i tagrenderne efter efteråret. For ved at rense tagrender, vil du være klar når det begynder at regne voldsomt og så vil tagrender bedre kunne tage imod volumen og lede vandet til det rette sted.

Mindre huller kan også opstå i tagrender fra fald af grene eller simpelt naturligt slid. Sådanne huller kan hurtigt udvikle sig større og så vil vandet igen løbe forkert. Dine tagsten kan også hænge for langt udover tagrenden, så vandet fiser over tagrenden, når det begynder at regne meget. 

Få hjælp til facader

Vi kan få din facade til at fremstå tæt på ny. Facaden på din bolig er hver dag udsat for vind og vejr og det vil sætte sit præg. Det kan være din facade er beskidt, malingen krakelerer eller mørtlen mellem murstene er for slidt. Uanset problemet, har vi evnerne og erfaringen til at udbedre det og få din bolig til at fremstå smukkere.  

Der er flere fordele ved at renovere din boligfacade. Huset vil efter renovering fremstå i en bedre stand, hvilket vil øge værdien at dit hus. Du har mulighed for selv at bestemme, hvordan udseendet af din facade skal se ud. Om du vil beholde facaden som den ser ud eller lave nogle ændringer på den.

En renovation af facaden gør også facaden meget stærkere og mere modstandsdygtig mod dårligt vejr. Dette vil også forbedre evt. problemer med fugt, som du måske har. Og det vil isolere bedre. Man kan også når man er i gang, efterisolere vinduerne hvor der kan være noget at spare ift. varmeregningen.

Før renoveringen påbegyndes skal facaden nok sandblæses for at gøre huset klar til en ny overfladebehandling for at kunne male og evt. lave efterisolering.  

Trænger boligens hus eller facade til et ansigtsløft?

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at dit tag eller facade ikke fremstår så smuk, som den burde. Ingen opgave er for stor. Ingen opgave er for lille.

Har du en trist facade? Vil du vide, hvor stort et løft din ejendom kan få med en forbedring på facaden?

Giv din facade et løft eller tag hånd om tag, tagrender eller nedløbsrør, så kontakt Bedre Bad Odder - Ken Skovby VVS for uddybende information og en vurdering af dit hus.

Vi kommer ofte i området Odder, Hundslund, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg, Skanderborg og omegn.