Tag, tagrender og facade

Tag, tagrender og facade

Tagrender og inddækninger bliver ofte overset, når huset skal vedligeholdes. Det er problematisk, da begge dele er afgørende for at taget holder tæt, og vandet bliver ledt ordentligt væk.

Derfor er det nødvendigt med et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages, før det bliver til store skader, som koste rigtigt meget at udbedre. Tag hånd om dit tag, så du ikke mister værdi.

Få hjælp til tagrender

Bedre Bad - Bedre Energi Odder løser opgaver inden for tagrender. Vi kan være behjælpelige med eftersyn, rensning og reparationer af enhver type tagrende og nedløbsrør.

Trænger boligens hus eller facade til et ansigtsløft?

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at dit tag eller facade ikke fremstår så smuk, som den burde. Ingen opgave er for stor. Ingen opgave er for lille.

Har du en trist facade? Vil du vide, hvor stort et løft din ejendom kan få med en forbedring på facaden?

Giv din facade et løft eller tag hånd om tag, tagrender eller nedløbsrør, så kontakt Bedre Bad Odder - Ken Skovby VVS for uddybende information og en vurdering af dit hus.

Vi kommer ofte i området Odder, Hundslund, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Hørning, Solbjerg, Skanderborg og omegn.