Kedler

Gaskedler - Tal med os og træf det rigtige valg for dig

Har du en gaskedel med mange år på bagen, kan det hurtigt vise sig at være en god forretning for både din varmeøkonomi og miljøet at købe nyt. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din varmeøkonomi, så du kan se, hvad der kan betale sig.

Naturgas er det reneste af de fossile brændsler, og der er mange muligheder, hvis det nye fyr skal være til naturgas. Skal det være et kondenserende naturgasfyr eller et naturgasfyr, der kombineres med solvarme? Vi står klar med råd og vejledning, før du træffer dit valg.

Oliekedler - overvejer du nyt?

Alle nye oliekedler skal overholde krav i bygningsreglementet, og ved at vælge den rigtige kan du opnå store besparelser med en ny energieffektiv oliekedel.

I Danmark findes der mange ældre oliekedler som er mere end 15 år gamle, og disse er langt mindre effektive, end de nye kedler der er på markedet i dag. Udover en økonomisk besparelse, får du også en mere driftssikker kedel, der ikke pludselig bryder sammen, og de nye kedler fylder som regel også langt mindre i fyrrummet.

Overvejer du at få skiftet dit fyr, så få gode råd hos Bedre Energi Odder - Ken Skovby VVS, og få valgt den model, der er mest effektiv til dit behov.

Stokerkedler

Spar penge og vælg en grøn energiløsning. Med en stokerkedel kan du nemt halvere varmeregningen og samtidig fyre med miljøvenligt biobrændsel.
Skal den gamle olietank skiftes, er det en god idé at overveje et stokeranlæg. Udgiften til et nyt anlæg er hurtigt tjent hjem på langt billigere brændsel som træpiller, korn, halm eller flis.

En stokerløsning er især en fordel for dig, der bor udenfor de netbundne energisystemer.
Et stokeranlæg er driftssikkert og nemt at betjene, men vi giver det gerne et årligt eftersyn, så du får det optimale udbytte året rundt. Til glæde for dig og din pengepung.

Tag os med på råd, før du træffer dit valg. Den rette rådgivning er altafgørende for din besparelse.

Vi kigger forbi dig, ring og aftal en tid. Vi kommer ofte i områderne: Odder, Skanderborg, Solbjerg, Hørning, Hasselager, Mårslet, Beder, Malling og Hundslund.

Service på dit anlæg

Bedre Energi Odder tilbyder professionel opsætning og efterfølgende service. Dit varmeanlæg er vores tillidssag.

Bliv klogere på energi- og varmeløsninger – læs mere om: